Pierdut succes, ofer recompensă

Top Articole | 2022-08-29 15:45:54

Pierdut succes, ofer recompensă

Cu siguranță, pe parcursul vieții tale ai avut succes, însă fie nu l-ai remarcat cum trebuie, fie l-ai pierdut pe parcurs.

"E imposibil, am și am avut o viață grea și NICIODATĂ nu am avut succes".

E ok, în această stare de negare ne-am aflat cu toții la un moment dat, însă ca să înțelegem mai clar succesul trebuie să ne detașăm de ideea SUCCES egal BANI. În cazul în care pentru tine succesul înseamnă doar o reușită financiară, cel mai probabil ai mai multe probleme decât credeai.

Ai avut succes de mic

Da, e o afirmație ce are o acoperire. Gândește-te în primul rând care era probabilitatea de a te naște. UNA la 200 de milioane! Din primul moment al vieții tale, înainte de a te naște, rezultă că ai avut un succes extraordinar. Mai adaugă că te-ai născut fără probleme și că nu suferi de niciun handicap teribil.

Trăiești în cea mai bună perioada posibilă

Am avut pandemie, avem război și există posibilitatea să apară și alte scenarii negative, însă ține cont că acum poți să îți faci o pagină de internet în câteva minute, poți să îți contactezi partenerii de afaceri într-o secundă indiferent dacă sunt în Noua Zeelandă sau Finlanda sau poți să înveți o nouă meserie urmărind cursuri gratuite pe YouTube. Presupunând că profesional ai avut o serie de ghinioane în 2022, este cel mai ușor și simplu să te reinventezi de la A la Z.

Poți munci oriunde în Uniunea Europeană

E posibil ca stilul de viață din România să nu ți se mai potrivească sau să nu suporți felul în care te tratează șeful tău. Dacă acum ceva vreme ca să pleci în Germania sau Spania aveai nevoie de viză și alte formalități acum poți să te muți oriunde pe teritoriul Uniunii Europene fără a avea probleme legale. Învață limba din țara în care îți dorești să locuiești de acum încolo, echivalează-ți studiile și pregătește-te să ai succes. În 2019 numărul emigranților de naționalitate română a ajuns la trei milioane. Poți fi unul dintre ei, poți avea succes, dar nu porni de la ideea că îți va fi ușor, cel mai probabil implicarea ta va trebui să fie dublă ca până acum.

Succesul în viața personală poate veni și din online

Îți e greu să găsești un/o partener(ă), ești introvertit și asta te face să intri greu în vorbă cu cineva. Poate e timpul să îți faci un profil online pe aplicațiile de dating și să începi să te folosești de aceste instrumente. Dacă vrei să ai succes, fii sincer cu tine și prezintă-te în modul cel mai simplu posibil, mai există oameni ce apreciază asta.

Niciodată nu e prea târziu

Mike Fremont a împlinit 100 de ani în 23 februarie. Acesta deține o mulțime de recorduri mondiale impresionante la alergare pe grupe de vârstă, inclusiv cele mai rapide maratoane înregistrate pentru un bărbat de 88 de ani, 90 de ani și 91 de ani.

Deși a fost o fire activă toată viața Mike a început să alerge la maratoane după vârstă de 65 de ani. Debarasează-te de scuze și pretexte și apucă-te de un sport. Fii perseverent și stabilește-ți noi obiective. Succesul va veni mai repede decât crezi.

Toate aceste lucruri sunt bune pentru tine, însă nu e musai să le faci pe toate. Începe fiecare dimineață cu un exercițiu de recunoștință și privește cu încredere noua zi. Această doză de încredere îți va modifica pas cu pas viziunea pe care o ai, apropo de viața ta profesională și personală. Iar succesul va urma fără îndoială.

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
79
2.06
1025

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook