Cultură

Top 10 lucruri pe care să le faci în timpul liber

Descoperă cele mai interesante activități pentru timpul liber! Află care sunt top 10 lucruri pe care să le faci în timpul liber pentru relaxare, distracție și dezvoltare personală. Un ghid prietenos și detaliat cu sugestii practice

Autor:Marian Vasilescu

Mituri și Prejudecăți despre Sănătatea Mintală: Despre Stigmatizare și Realitate

Pentru că miturile și prejudecățile persistă în gândirea socială colectivă, sunt create bariere în calea accesului la ajutor și consolidând o mentalitate dăunătoare.  În cadrul acestui articol vom demonta cele mai des auzite mituri și vom prezenta realitatea despre problemele de sănătate mintală. Așadar, te invităm să citești în continuare acest articol pentru a descoperi mai multe despre acest subiect. 

Autor:Diana-Irina Mureșan

Jurnalismul și Inteligența Artificială: Cum va arăta viitorul acestui domeniu?

Jurnalismul, ca și multe alte domenii, se află la o răscruce de drumuri. Inteligența artificială (AI) are un impact semnificativ asupra modului în care se realizează și se consumă știrile, determinând o schimbare de paradigmă care redefinește rolurile jurnaliștilor și ale publicului.

Autor:Marina Andrei

Creativitatea în Publicitate: Tendințe, Storytelling și Exemple de Campanii

De-a lungul timpului, publicitatea a luat diverse forme, de afișele de la panourile stradale simple la campaniile multi-platformă sofisticate care ne urmăresc pe telefon, ne apar în jocurile video preferate și ne influențează deciziile zilnice. Pentru că lumea este saturată de mesaje, creativitatea a devenit arma secretă a marilor branduri.

Autor:Diana-Irina Mureșan

Cultura pop: ingredientul secret pentru un marketing de succes pe social media

Cultura pop este omniprezentă. De la muzica pe care o ascultăm, la filmele și serialele pe care le vizionăm, la meme-urile care ne fac să râdem de unii singuri în fața telefonului, cultura pop a ajuns să facă parte din viața noastă de zi cu zi. Dar ce este cultura pop, mai exact? Și cum poate fi integrată cu succes în strategia de marketing pe social media?

Autor:Diana-Irina Mureșan

Recomandări

Afacerile și Responsabilitatea Socială: Inovații și Practici

Astăzi, afacerile nu mai pot fi considerate doar entități economice, ci și agenți ai schimbării sociale. Succesul unei afaceri nu se măsoară doar prin profitul generat, ci și prin impactul pozitiv pe care îl are asupra comunității și mediului înconjurător.

Autor:Pop Maria

O călătorie în lumea creației: Despre Cursurile de la Omni Creativ

Cu o locație plină de farmec, aflată pe strada Gh. Gr. Cantacuzino Nr. 9 din Ploiești, Omni Creativ se remarcă nu doar prin ofertele variate de cursuri, ci și prin atmosfera sa inovatoare și captivantă.

Autor:Dinu Ileana

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg