Cultură

Realități inspiraționale. Episodul 5 - Thomas Edison

Dacă Edison ar fi trăit în acești ani probabil l-ar fi băgat într-un buzunar pe Elon Musk și în celălalt pe Bill Gates. Edison a înregistrat 1,093 patente de invenţii în USA și 512 la nivel mondial.

Autor:Răzvan Zamfirache

Autodisciplina și motivația: Cum să-ți dezvolți obiceiuri bune și să atingi obiectivele

Determinare și disciplină, calitățile omului împlinit atât din punct de vedere personal, cât și profesional! Dacă simți că ai nevoie de puțin ajutor, atunci te invităm la o scurtă sesiune de lectură!

Autor:Marina Cristescu

De ce este important să îți găsești propriul stil vestimentar și cum să o faci?

Acest articol îți va prezenta care sunt avantajele găsirii „eului” vestimentar. Așadar, dacă îți dorești să te exprimi prin intermediul pieselor vestimentare, te invităm la o scurtă sesiune de lectură.

Autor:Elena-Alexa Dumitrescu

Vei rămâne fără loc de muncă în viitorul apropiat? Află cine te va înlocui!

Viitorul muncii e în schimbare! Inteligența artificială și automatizarea pun în pericol anumite meserii, dar crează și noi oportunități! Descoperă în acest articol inedit care sunt profesii care s-ar putea să dispară în viitorul apropiat și de ce, dar și cum ne putem pregăti pentru provocările și oportunitățile care vin odată cu aceste transformări! Nu rata șansa de a afla cum să te adaptezi în această nouă eră!

Autor:Marian Pop

Rezolvarea conflictelor este o calitate esențială a unui manager

Te sperie conflictele? Nu esti singurul. Este normal, întrucât creierul ne spune că astfel de situaţii sunt periculoase.

Autor:Ahum Dranoel

Copacul din cer

Autor:LAURA ONOFREI

Recomandări

Cum să fii mai eficient în gestionarea financiară a afacerii tale

Este esențial să înțelegi cum să-ți administrezi banii, pentru a-ți putea maximiza profiturile și obiectivele financiare. 

Autor:Laura Onofrei

Sfaturi pentru amenajarea unei terase perfecte pentru petreceri în aer liber

Este momentul să ieși din casă și să îți amenajezi propria terasă, un spațiu unde să poți socializa cu prietenii și familia în timp ce te bucuri de frumusețea naturii. 

Autor:Ana Ema

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg