Educație

10 resurse gratuite pentru a învăța mai multe lucuri despre antreprenoriat și management

Indiferent că ești un antreprenor aflat la început de drum, un manager experimentat sau doar un curios în căutarea unor informații interesante, resurse prezentate te vor ajuta să-ți îmbunătățești cunoștințele.

Autor:Dinu Ileana

Vei rămâne fără loc de muncă în viitorul apropiat? Află cine te va înlocui!

Viitorul muncii e în schimbare! Inteligența artificială și automatizarea pun în pericol anumite meserii, dar crează și noi oportunități! Descoperă în acest articol inedit care sunt profesii care s-ar putea să dispară în viitorul apropiat și de ce, dar și cum ne putem pregăti pentru provocările și oportunitățile care vin odată cu aceste transformări! Nu rata șansa de a afla cum să te adaptezi în această nouă eră!

Autor:Marian Pop

Soția mea este o supereroină!

De ce spun asta? Pentru că asta simt. Înainte să se nască minunăția noastră de copil consideram că ea este (doar) femeia care îmi umple viața

Autor:Marius

Rolul unui Web Designer și poziția lui într-o companie de Web Design

Cel mai probabil, din cauză că industria IT este foarte ramificată, apar anumite neînțelegeri când ne raportăm la diferitele ramuri ale acesteia. De exemplu, se face destul de des confuzia între Web Designer și Frontend Developer.

Autor:LAURA ONOFREI

OAMENI și ne-oameni (sau the Final Countdown)

Cum ți-a fost dimineața? În trafic, ca și mine? Ți s-a arătat degetul mijlociu de câteva ori? Sau ai scăpat ca printre urechile acului de malacul ce se îndrepta cu bâta de baseball către tine?

Autor:LAURA ONOFREI

Muzica este viață

Imaginează-ți dimineața primei zile pe pământ. Totul e la locul lui iar perfecțiunea are nevoie doar de ochii primilor oameni pentru a privi și a se îndrăgosti iremediabil. Însă totul se desfășoară într-o liniște deplină, nimeni nu poate auzi nimic. Nu mai sună a paradis deloc, nu e așa?

Autor:LAURA ONOFREI

Recomandări

Rezolvarea conflictelor este o calitate esențială a unui manager

Te sperie conflictele? Nu esti singurul. Este normal, întrucât creierul ne spune că astfel de situaţii sunt periculoase.

Autor:Ahum Dranoel

10 idei de afaceri profitabile în 2023

Dacă te gândești să te lansezi în lumea antreprenoriatului, atunci nu există un moment mai bun decât acum!

Autor:Ahum Dranoel

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg