Lifestyle & Travel

Trucuri de longevitate: Scapă de cheie și fugi în zonele albastre!

Vrei o viață lungă și satisfăcătoare? Nu cauta fântâni magice sau fel și fel de porțiuni! Zonele albastră (da, ai citit bine) reprezintă modelul după care trebuie să îți construiești stilul de viață ideal. Uite care sunt secretele acestor zone și cum le poți integra în viața ta:

Autor:Marina Andrei

Ce este autocompasiunea și cum să o practici?

Viața este plină de suișuri și coborâșuri. Uneori, ne aflăm pe culmi înalte, adunând lauri și bucurându-ne de realizările și momentele frumoase din filmul vieții noastre. Iar în alte momente, suntem loviți de eșecuri, pierderi și dezamăgiri care ne pot face să ne simțim copleșiți și vulnerabili. Atunci când ne confruntăm cu astfel de momente, instinctul ne poate determina să fim și mai duri cu noi înșine, ceea ce amplifică și mai tare sentimentul de neputință. Dar ce-ar fi dacă, în loc să ne îngreunăm situația cu vorbe nu tocmai frumoase, am alege să ne tratăm cu aceeași blândețe și înțelegere pe care o oferim unui prieten aflat la necaz?

Autor:Diana-Ileana Popescu

Jocurile de noroc nu sunt de azi sau de ieri, sunt aici de mai bine de 2300 de ani

Istoria este uneori amuzantă prin simplu fapt că mereu apar la suprafață lucruri noi, interesante, despre stramoșii noștri.

Autor:Dorian

Redescoperind Farmecul Copilăriei: 15 Cărți pentru Copii pe care să le citești ca Adult

Copilăria este un univers magic în care ne-am hrănit imaginația, am construit vise și am trăit aventuri fără limite.  Cu toate că timpul a trecut, acest lucru nu înseamnă că micuțul din interiorul nostru ne-a părăsit. Una din cele mai bune practici prin care te poți conecta cu el este să te lași să faci lucruri pe care le faceai și atunci când erai mic. Astfel, în cadrul acestui articol ne-am gândit să îți punem la dispoziție o listă de 15 cărți pe care le poți reciti pentru a te reconecta cu copilul interior și care te va ajuta să redescoperi farmecul vieții!

Autor:Răzvan Zamfirache

Adoptarea unui Câine: Ce Trebuie Să Știi Înainte

Îți aduce bucurie, afecțiune și atenție și iubire necondiționată. O opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și extindă familia cu un companion blănos este să ia în considerare adopția. Acest lucru nu numai că poate fi mai puțin costisitor, dar te poate face să te simți și mai bine, știind că oferi un cămin unui câine care are nevoie de dragoste și grijă.

Autor:Diana-Irina Mureșan

Cum Să Călătorești în Mod Responsabil și Sustenabil

Doriți să călătoriți în mod sustenabil, să nu poluați, dar mersul pe jos, cu bicicleta sau cu trenul vi se pare o vacanță spartană? Puteți călători în mod ecologic oriunde în orice destinație? Avem o mulțime de sfaturi și răspunsuri la întrebările dumneavoastră:

Autor:Elena Popescu

Recomandări

Impactul inteligenței artificiale asupra locurilor de muncă și afacerilor

Trăim într-o eră, în care Inteligența Artificială (AI) se situează în vârful schimbărilor tehnologice care afectează atât viețile noastre personale, cât și mediul de afaceri.

Autor:Pop Maria

Secrete pentru un stil de viață echilibrat: Cum să integrezi wellness-ul în rutina zilnică

Echilibrul în viață nu este doar o distribuire uniformă a timpului între muncă și viața personală, ci și o aliniere a valorilor, a priorităților și a stării de bine.

Autor:Pop Maria

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg