Social

Mituri și Prejudecăți despre Sănătatea Mintală: Despre Stigmatizare și Realitate

Pentru că miturile și prejudecățile persistă în gândirea socială colectivă, sunt create bariere în calea accesului la ajutor și consolidând o mentalitate dăunătoare.  În cadrul acestui articol vom demonta cele mai des auzite mituri și vom prezenta realitatea despre problemele de sănătate mintală. Așadar, te invităm să citești în continuare acest articol pentru a descoperi mai multe despre acest subiect. 

Autor:Diana-Irina Mureșan

Cultura pop: ingredientul secret pentru un marketing de succes pe social media

Cultura pop este omniprezentă. De la muzica pe care o ascultăm, la filmele și serialele pe care le vizionăm, la meme-urile care ne fac să râdem de unii singuri în fața telefonului, cultura pop a ajuns să facă parte din viața noastă de zi cu zi. Dar ce este cultura pop, mai exact? Și cum poate fi integrată cu succes în strategia de marketing pe social media?

Autor:Diana-Irina Mureșan

Cum să dezvolți și să menții o stimă de sine sănătoasă?

Stima de sine este o componentă esențială a stării noastre de bine. Ea ne influențează gândurile, sentimentele și comportamentul, de aceea aceasta are un impact semnificativ asupra modului în care ne trăim viața.  O stimă de sine sănătoasă ne permite să ne simțim bine cu noi înșine, să ne acceptăm defectele și calitățile, și să ne respectăm propriile valori.

Autor:Diana-Ileana Popescu

Trucuri de longevitate: Scapă de cheie și fugi în zonele albastre!

Vrei o viață lungă și satisfăcătoare? Nu cauta fântâni magice sau fel și fel de porțiuni! Zonele albastră (da, ai citit bine) reprezintă modelul după care trebuie să îți construiești stilul de viață ideal. Uite care sunt secretele acestor zone și cum le poți integra în viața ta:

Autor:Marina Andrei

Ce este autocompasiunea și cum să o practici?

Viața este plină de suișuri și coborâșuri. Uneori, ne aflăm pe culmi înalte, adunând lauri și bucurându-ne de realizările și momentele frumoase din filmul vieții noastre. Iar în alte momente, suntem loviți de eșecuri, pierderi și dezamăgiri care ne pot face să ne simțim copleșiți și vulnerabili. Atunci când ne confruntăm cu astfel de momente, instinctul ne poate determina să fim și mai duri cu noi înșine, ceea ce amplifică și mai tare sentimentul de neputință. Dar ce-ar fi dacă, în loc să ne îngreunăm situația cu vorbe nu tocmai frumoase, am alege să ne tratăm cu aceeași blândețe și înțelegere pe care o oferim unui prieten aflat la necaz?

Autor:Diana-Ileana Popescu

Educația Financiară pentru Adulți: Cum să îți gestionezi bugetul și investițiile?

Dincolo de cifre și calcule complicate, educația financiară ne oferă instrumentele necesare pentru a lua controlul asupra banilor noștri. În acest fel, nu mai suntem la cheremul facturilor sau tentațiilor din vitrine, ci ne transformăm în niște manageri responsabili ai propriului portofel. De ce avem nevoie de educație financiară la vârsta adultă?

Autor:Marina Cristescu

Recomandări

Efectul Brandingului Asupra Loialității Clienților: Studii de Caz și Strategii

Într-o piață suprasaturată de oferte și alternative, efectul brandingului asupra loialității clienților a devenit un subiect de larg interes pentru strategii de marketing.

Autor:Pop Maria

Noi Tendințe în Social Media Marketing

În timp ce unii ar putea vedea schimbarea ca pe o provocare, noi o vedem ca pe o oportunitate infinită. Sunt sute de milioane de utilizatori activi pe platformele precum Facebook, Instagram și TikTok

Autor:Pop Maria

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg