Social

Secrete pentru un stil de viață echilibrat: Cum să integrezi wellness-ul în rutina zilnică

Echilibrul în viață nu este doar o distribuire uniformă a timpului între muncă și viața personală, ci și o aliniere a valorilor, a priorităților și a stării de bine.

Autor:Pop Maria

Cum să gestionezi dependența de tehnologie și să trăiești o viață echilibrată?

Dacă și tu ai realizat că rare sunt momentele în care nu ești conectat la tehnologie, ai nimerit în locul perfect căci în cadrul acestui articol vom discuta pe larg cum poți să-ți gestionezi dependența de tehnologie și să redescoperi bucuriile simple ale vieții offline.

Autor:Răzvan Zamfirache

Cum să-ți construiești un canal de YouTube de succes

Dacă ai visat vreodată să devii un YouTuber de succes și să-ți construiești un canal care să atragă sute de oameni interesați de ceea ce faci, ai ajuns în locul potrivit.

Autor:Ana Ema

Cum să ai o abrodare mai sustenabilă în ceea ce privește alegerile vestimentare?

Dacă îți dorești să fii la modă și, în același timp, să te simți bine în legătură cu alegerile tale de consum, te invităm să continui lectura articolului de mai jos pentru a descoperi cum poți fi stilat într-un mod cât mai sustenabil și cum poți schimba atât garderoba ta, cât și perspectiva ta asupra modei în sine.

Autor:Marina Cristescu

Arta storytelling-ului: Cum să creezi conținut captivant și povești interesante

Fie că ești un scriitor, un marketer, un profesor sau un simplu povestitor, capacitatea de a crea conținut captivant și povești interesante poate face diferența în modul în care îți transmiți mesajele și în felul în care ceilalți îți percep povestea. 

Autor:Ana Ema

Top 10 cărți pe care ar trebui să le citești într-o viață

Începem această călătorie în lumea lecturii și a dezvoltării personale, prezentându-ți cele mai inspiraționale cărți pe care ar trebui să le incluzi în portofoliul tău de lectură

Autor:Dinu Ileana

Recomandări

Evoluția Joburilor Remote: Beneficii și Sfaturi pentru Managementul Echipei Virtuale

Într-un trecut nu atât de îndepărtat pe cât am crede, birourile străluceau și erau pline de activitate, iar conceptul de muncă era strâns legat de prezența fizică.

Autor:Ana Ema

Noi Tendințe în Social Media Marketing

În timp ce unii ar putea vedea schimbarea ca pe o provocare, noi o vedem ca pe o oportunitate infinită. Sunt sute de milioane de utilizatori activi pe platformele precum Facebook, Instagram și TikTok

Autor:Pop Maria

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg