Tu cu ce transporți combustibilul la următoarea ieftinire de carburant?

Educație | 2022-07-07 16:10:03

Mai ții minte momentul în care o mulțime de români au dat buzna în benzinării pentru a alimenta de teamă că prețul carburantului va ajunge la 11 lei? Bine, a alimenta e puțin spus, pentru că aceștia au folosit diverse recipiente pentru a transporta benzina sau motorina, de la butoaie și saci, până la faimoasele tomberoane folosite, de regulă, în cu totul alte scopuri.

Noi venim cu o propunere, o soluție încântătoare care depășește cu mult capacitatea tomberoanelor „regular” de a transporta combustibil, clasându-le pe locul 2. Cu prilejul ieftinirii carburantului cu 50 de bani, sfatul nostru ar fi să-ți cumperi o cisternă, dar nu una oarecare, ci o cisternă pentru transportul de produse petroliere. Totuși, dacă vrei ca transportul tău să fie realizat în maximă siguranță, fără să pierzi vreun strop din lichidul prețios, îți recomandăm cisternele pentru transport combustibil de la ALMATAR TRANS.

Totodată, venim în sprijinul tău și în perioadele grele de pandemie, când sacoșa și portbagajul mașinii nu pot transporta deodată întreg raftul de făină din supermarket. În acest caz, folosește cu încredere semiremorcile cisternă de transportat făina. De fapt, nu. Ia o remorcă cu punte joasă, roagă câțiva băieți să te ajute, și urcați raftul cu totul. Nu de alta, dar poate faci loc și pentru raftul de hârtie igienică și ulei.

După cum ți-ai dat bine seama, acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Oricum, dacă ai ajuns până aici cu cititul, ținem să îți mulțumim pentru răbdare și sperăm că ți-am pus un zâmbet pe buze. Șiii, dacă vrei, într-adevăr, să vezi cum arată un website de unde poți să-ți achiziționezi o platformă, semiremorcă sau cisternă, poți să-ți arunci o privire pe ofertele ALMATAR TRANS.

Produse ALMATAR TRANS

Semiremorcă cu platformă joasă

Accesorii încărcare

Semiremorcă transport cereale

Semiremorcă basculantă

Semiremorcă cisternă produse petroliere

Cisterne transport GPL

Semiremorcă silo

Semiremorcă transport făinoase alimentare

Trailer cu punte joasă

Semiremorcă cisternă amoniac

Semiremorcă silo pentru grâu

 

Vremea

Azi

Ashburn

9°C
sunny
85
2.06
1016
Mâine
12°C
17°C
Sâmbătă
7°C
16°C
Duminică
5°C
9°C
Luni
6°C
10°C

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook