Automar Ploiesti păreri

Recomandări | 2021-07-21 13:26:19

Update (la o zi după scrierea articolului de mai jos): Am fost contactat de propietarul afacerii, domnul Ivan, care mă asigurat că problemele mele vor fi soluționate. Am avut o conversație mai mult decât productivă și îi mulțumesc pe această cale pentru apel. Săptămâna viitoare sunt programat iarăși în service.

Știu că există căutări în online pentru titlul de mai sus. Chiar eu am făcut câteva căutări săptămâna trecută în încercarea de a află dacă cei de la Automar chiar sunt profesionișți. Am dat de un articol de blog care era evident plătit și de câteva postări pe niște forumuri însă prea vechi pentru a putea să le iau în considerare.

Pe scurt: Povestea mea cu Automar Ploieșți

Am reușit sâmbătă să îmi fac mășînă să nu mai pornească.
Am întrebat duminică în online unde aș putea să îmi duc mășînă (Ford Focus) în Ploieșți fără să fiu furat pe față. Câteva voci timide mi-au spus că Automar ar putea să fie soluția.
Luni de dimineață sun să întreb dacă mă primesc și dacă au plaforma. Nu au platforma deci m-am descurcat eu (100 ron pentru 5 km în Ploieșți – Japca).
Duc mășînă frumos luni de dimineață, mă întâlnesc cu domnul Șef de service George Trandafir și încep să îi spun ce am pățit și ce vreau de la dânșîi.
Mai exact:
– să îmi pornească mășînă pe care la atâta dat la automat o lăsasem fără baterie
– să afle de ce în actuatorul de vacuum care controlează geometria variabilă din turbină nu intră suficient voltaj (verdict dat de alți super mecanici de prin Ploieșți care mi-au recomandat să schimb ECU).
– să îmi verifice furtunele de vacuum pentru că eram sigur că nu erau puse corespunzător de service-ul menționat o linie mai sus.
Acest vârf de lance, general al Automar Ploieșți mi-a răspuns pe un ton extrem de plictisit că : “mai mult că sigur e turbină”. (traducere pentru cei care nu prea înțeleg termenii: “e pă turbină = 4000 de ron din care 1000 de ron rămân la Automar Ploiești” vs “sunt niște furtune și o electrovalvă = 200 de ron din care cam 50-100 rămân la Automar”)
Îi replic că nu are cum să fie turbină pentru că au verificat-o unii care cu asta se ocupă și pe care și plictisitu’ îi cunoștea. Mi-a spus atunci un îmbucurător pentru mine la acea vreme: “Bine că s-a verificat, putem elimina turbină de pe lista de lucruri de verificat”.

Bun. Las mășînă la Automar Ploieșți

….luni de dimineață cu promisiunea că vor reveni ei la mine marți când se vor ocupă de ea. Luni pe la prânz îi dau un mail omului mai sus amintit că să-i mai spun una altă despre mășînă și să-i readuc aminte că vreau ineaparat să verifice niște chestii banale și că nu e o problema cât costă verificatu’ și reparatu’ de chestii. Îmi răspunde domnu’ Trandafir în vreo 20 de minute și îmi spune că deja s-au apucat de muncă la mășînă deși era doar luni și că a descoperit ceea ce eu îi spusesm că are deja (mufe scoase, lipsa curent în baterie, etc). Îmi zic: “Mama ce țări sunt ăștia de la Automar. Sigur o să îmi rezolve problema și mâine o iau că nouă de la ei”.

Vine marți. Aștept eu că dobitocu’ un telefon/mail/porumbel călător până pe la 11 deoarece ei îmi spuseseră că la ora 8 o bagă în service. Nu vine porumbelu. Mă bag și dau repede un mail și întreb cât de nasol e. În maxim 10 minute primesc un telefon de la domnul Trandafir de la Automar (repet aceste nume că să șțiți de cine să întrebați dacă mergeți pe acolo) care îmi spune că mășînă e OK și pot să merg după ea însă doar după ora 13:30 că ei au pauză de masă.

Ajung și eu că o floricică pe la 15:30 fericit că am mășînă. Mă întâlnesc cu domnul Trandafir care îmi spune că ei (Ford) nu au cum să se uite la valorile în timp real ale mășinii deoarece eu am softul modificat (adevărat).

Paranteză: Domnule Trandafir, să veniți la mine să va arăt cum un “soft” de 15 Ron pe numele lui Torque Pro + un adaptor Bluetooth made în China de 50 de Ron POT să citească valorile în timp real alea mășinii. Închid paranteză.

După care îmi spune domnu’ general de la Automar Ploieșți că mă costă 180 de ron. De banii ăștia mi-au pus un tester pe ea, au încărcat bateria și au verificat de ce nu pornește + au pornit-o efectiv (preț corect altminteri pentru un service de marca cu pretenții).
Când am mers să fac recepția mășinii l-am întrebat de nenea șef de service de la Automar dacă s-a uitat la furtunele de vacuum (asta fiind una din cerințele alea banale pe care putea să-mi ia bani și pentru care aș fi plătit cu mare plăcere dacă nu erau oamenii atât de zeflemisti). Mi-a replicat că nu se bagă. Așa că l-am întrebat cât m-ar costă să facă ceea ce eu solicitasem să facă și prima dată. Mi-a răspuns iarăși că nu se bagă. M-am luat și am plecat de la “meseriașii” de la Automar.

Domnule patron de la Automar (știu că vei citi asta cândva), vreau doar să îți spun atât: când clienții tăi se roagă de ține să le iei banii, ia-le banii însă da-le un serviciu de calitate înapoi. Dumneata ai o firma pe care o asociezi cu Ford în care lucrează oameni pe care-i doare în zonele genitale de clienții matale. La propriu.

Dragi colegi de soferie care vreți să călcați pe acolo: faceți-o însă să nu ziceți că nu v-am zis că’s de porc. Astea sunt părerile mele despre Automar Ploieșți.
Dacă ai altă părăre bagă un comentariu. La pariu că ți-l și public și îți și răspund la el.

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
80
2.06
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook