Cum să faci bani online!

Afaceri | 2021-07-21 13:34:14

Cum să faci bani online!

E o afirmație în caz că nu ai prins-o.

Iubesc oamenii întreprinzători. Îi iubesc și pe cei etern pozitivi (deși nu cred că aceștia înțeleg ce e ăla “echilibru”). Îi iubesc și pe cei care aduc plus valoare segmentului, nișei, oamenilor care îi urmăresc. Îi iubesc și mă uit admirativ înspre ei pentru că își alocă timp să caute informațîi, să le pună în practică și după aceea să îi învețe și pe alțîi (evident contra unei sume modice cât de cât).

Te-am băgat în ceață? Te rezolv acum. Care-i faza cu făcutul de bani online?

Simplu că bună ziua.
În acest articol o să înveți cum să te umpli de bani în online. Cum să faci să curgă râuri comenzile de pe site-ul tău (prost indexat sau non responsive). O să înveți cele mai bune practici în online și cum să ajungi și TU (DA! Chiar TU!) următorul emag.ro, sau chiar următorul Amazon.com. Nu-i deloc greu să faci bani online. Nu ai nevoie de studii, nu ai nevoie de cunoștințe de marketing sau design, de cunoștințe de sociologie, vânzări sau de afaceri. Chiar nu ai nevoie. Că să faci bani online ai nevoie de un singur lucru: Să te uiți la un webinar cu Ciprian Șoleriu și după aceea să te bagi la un workshop.
N-ai bani de workshop? Nu-i băi. Vezi că el ține și seminarii în offline (adică dincolo de internet) prin tot felul de săli de conferințe aparțînând unor hoteluri cu ștaif de pe la noi.

Înțeleg că nu te-am lămurit încă. Treaba cu făcutul de bani online e atât de simplă încât de astăzi nu mai ai nevoie nici de programator și nici de designer. Ai nevoie doar să îți iei o temă de WordPress, niște hosting și să îi dai bice. Faci 3 click-uri cu stânga și două cu dreapta și hop țop ai ditai website-ul care vinde și face bani online de îți mai trebuie încă un cont bancar unde să-i parchezi. Fac pariu că tu eșți genul de om care își repară mășina în spatele blocului, o spală la râu când da căldura, îți iei medicamente cum vrei tu și nu cum îți spune vreun nenorocit de doctor, Așa-i că ai memorat și teoria relativitățîi atât de bine încât eșți deacord și cu Freud și cu farc’su? Vezi cum te-am citit? Genialule care eșți tu genial!

Acum o să sări de posterior în sus la mine în comentarii să-mi spui cât sunt de hater, de nenorocit, de negativist, de psd-ist, de -ist. Nu-i băi că am fan club și mai încap încă în el.

Să ne întoarcem la făcutul de bani online.

Soleriule mă las de tot ce fac și mă apuc să-ți studiez studiile. Poate așa scap și eu de cliențîi ăia care îmi spun zilnic că “mi-am făcut io site-ul și amu’ nu mere'” sau de ăia care îmi spun că: “l-am plătit pe unu’ cu bani puțini să-mi facă site-ul și acum nu-mi mai răspunde la telefon”. Mai mult, am să îmi rog colegii să se reprofileze pentru că online-ul a ajuns prea demodat și prea la îndemâna oricui și oricum nu ai nevoie de experiență sau studii că să “te pricepi”. Bănuiesc că pentru mine și colegii mei ar fi de interes plantatul de panseluțe sau mutatul de vagoane, da’ îmi e că în 5-6 ani când o să meargă treaba cu panseluțele o să vină unu’ care în prima fază o să țînă seminarii despre “Zece metode că să-ți creșți de 50 de ori mai repede panseluțele” și am sfeclit-o iar.

De ce să mă apuc eu, colegii mei și toți ceilalți oameni care lucrăm în online? Da-ne te rog o idee gurule care eșți tu guru. Fă-ți un bine de rău și învață-ne cum să o apucăm pe calea cea dreaptă că suntem pierduți.

PS: Articolul ăsta a pornit de la un email pe care l-am primit azi de la Gurul pomenit mai sus.

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
80
2.06
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook