5 Masuri pentru gestionarea crizei Covid-19 in industria HoReCa

Afaceri | 2021-07-19 10:46:16

Adaptarea business-ului tău HoReCa în contextul pandemiei de Covid-19

Vremurile s-au schimbat, iar nimic nu mai este la fel că și până acum. Anul trecut eram cu toții la terase, în cluburi sau prin fel și fel de restaurante. Acum tot ce a rămas din industria HoReCa sunt mesele restrânse de acasă cu familia, și o bere băută singur în sufragerie.

Ce înseamnă toate aceste lucruri? Faptul că trăim într-o nouă era și tot ce a mai rămas de făcut este să ne adaptăm.

Iată top 5 măsuri pentru antreprenorii din domeniul HoReCa:

1. Website:
Totul s-a mutat în domeniul online, așa că website-ul afacerii tale va face diferența! Dacă nu ai un website, sau ai unul vechi și demodat, cea mai bună varianta este să îl adaptezi. Pentru asta, va recomand să apelați la o firma care va poate ajută.
2. Livrarea la domiciliu:
Singură șansă de supraviețuire a restaurantelor a rămas livrarea la domiciliu, așa că venim în ajutorul tău cu următorul sfat.
Clienții tăi se așteaptă la o experiență cât mai plăcută și care să le satisfacă papilele gustative că în vremurile bune. Pentru asta, aveți nevoie de o mașînă de sigilat caserole, pentru că mâncarea să ajungă într-o condiție sigură și etanșă la domiciliul clientului.
3. Marketing:
Trebuie să te faci cunoscut, așa că o strategie cât mai bună de marketing îți poate aduce succesul. Poziționează-te pe piață într-un mod inteligent, află cum să îți pui în valoare brand-ul, crează-ți o identitate și domină piață.

4. Grupurile de Facebook:
Înscrie-te în grupurile de antreprenori de pe Facebook. Acolo vei putea avea acces la oportunități la care nici măcar nu te gandisei. De la pungi personalizate pentru livrarea la domiciliu și până la cele mai noi idei de dezvoltare a afacerii.

5. Cadouri pentru clienți:
Clienții apreciază dacă pzrimesc ceva gratuit atunci când comandă mâncare. Așa că o cheltuiala mică îți poate aduce un profit mai mare pe viitor.
Încearcă să le creezi o experiență cât mai plăcută clienților tăi. Te asigur că vei fi surprins plăcut de impactul acestor lucruri asupra business-ului tău!

Arată că îți pasă de clienții tăi

În mod evident , clienții au o preocupare sporită acum în ceea ce privește igienă

Utilizați site-ul dvs. web și conturile de socializare pentru a vorbi despre procedurile de livrare pe care le aveți în vigoare. În mod similar, comunicați măsurile pe care le-ați pus în aplicare pentru a va asigura că nu se produce nici un fel de contaminare în timpul pregătirii alimentelor, de la protocolul de ambalare a produselor cu manuși de unică folosință, până la modul în care primiți aprovizionarea cu alimente de la furnizori. Arătați clienților cât de serios luați în vedere siguranță lor, în fiecare etapă al procesului de pregătire și livrare.

În marea masă de restaurante și baruri prezente la fiecare colț de stradă, inovația în materie de servicii, customer service și promovarea pe social media este un must have!
Tot mai mulți oameni sunt nemulțumiți de serviciile pe care le primesc de la majoritatea restaurantelor. Așa că o revizuire a companiei tale este mai mult decât bine venită!

Dacă îți dorești un business de success, îți recomandăm să te folosești de aceste 5 măsuri precizate mai sus.

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
79
2.57
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook