Furtunuri hidraulice Constanta

Afaceri | 2021-07-19 10:53:16

…sau, unde te duci când ai nevoie de un furtun hidraulic și îl vrei super repede, super comod și să ai parte de o primire și de consultanță mai ceva că la magazinele cu ștaif? La HIDROstore!

În locația aflată pe Bulevardul Aurel Vlaicu Nr. 125 din Constanța nu vei găși doar una dintre cele mai mari oferte de furtunuri, cuple, sisteme de ungere, hidraulică, pneumatică plus multe altele din Constanța ci vei găși și niște omeni dedicați care să te ajute cu tot ceea ce ai nevoie.
De la o simplă sertizare a unui furtun hidraulic sau înlocuirea lui până la găsirea de soluțîi complexe la probleme care par și mai complexe.

Experți în hidraulică și pneumatică

 

Cum spuneam, am petrecut câteva zile în locația HIDROstore din Constanța și am rămas plăcut impresionat. Am găsit oameni dedicați muncii lor cu un mare chef de a ajută pe oricine le trece pragul, însă ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost felul în care arată HIDROstore. E farmacie. Nu ai zice în veci că este un super magazin concept de hidraulică și pneumatică ci mai degrabă simți că ai intrat într-un laborator de experiemente speciale. Totul este absolut impecabil!

furtunuri hidraulice constanta

furtunuri hidraulice constanța HIDROstore

Furtunuri hidraulice și pneumatică la un click distanță

 

Un alt aspect care mi-a plăcut la HIDROstore este website-ul lor. Curat, simplu, la obiect și mai ales adaptat zilelor noastre.
Am înțeles de la ei că anul asta vor investi în pregătirea unor cursuri tehnice destinate în prima faza colegilor lor iar după personalului colaboratorilor lor. Este fix genul de inițiativa pe care mi-ar plăcea să o văd mai des și care face țară asta să meargă înainte. Mai  multe despre cursurile lor poți citi aici: Școală HIDROstore

Într-o notă simplă de final. Mi-ar plăcea să văd din ce în ce mai multe afaceri româneșți care pun mai mult preț pe calitatea serviciilor (am scris aici despre un alt business similar) decât pe volumul profitului, așa cum fac cei de la HIDROstore. Ei nu numai că îți propun o serie foarte mare de furtunuri hidraulice, ansambluri de furtunuri hidraulice, pneumatică, servicii industriale, etc, ci și dezvoltă în continuu soluțîi pentru a fi mai aproape de clienții lor și de a eficentiza toate procesele care sunt implicate în dezvoltarea afacerii lor cu un accent deosebit înspre echipa.
HIDROstore face parte din categoria firmelor: “Așa da!” și sunt recunoscător că am avut ocazia să-i cunosc, să lucrez cu ei, să învăț de la ei și să pot să îi recomand cu toată inima.

Prin urmare, dacă eșți în căutarea unui furtun hidraulic, a unei cuple, a unei pompe, a unui furtun de apă, combustibil sau de aer sau pur și simplu ai nevoie de consultanță pentru a dezvoltă vreun proiect care implică expertiză celor de la HIDROstore, nu-ti rămâne decât să intri în contact cu ei. Aici ai datele lor de contact:

HIDROstore
Bulevardul Aurel Vlaicu nr 125, Constanța 900154 (click pentru harta)
0751 151 217 (click pentru apel)
hidrostore at stera.ro (click pentru email)
HIDROstore Facebook

Succes!

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
79
2.06
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook