Cel mai important sfat pe care îl poți afla

Social | 2021-07-21 15:00:54

Da! Acesta este CEL MAI IMPORTANT SFAT pe care îl poți află navigând pe net. Nu cred că există nicăieri o informație mai prețioasă că această pentru TINE!

Hai să o pun în context.
În această seară mă plimbam împreună cu scumpa mea soție. În drumul nostru am trecut pe lângă un cuplu, iar cei doi se certau. Am auzit-o pe ea spunând:
“Eu acum ce mă fac? Eu sunt pe drumuri din cauza ta! Eu acum unde mă duc? Eu nu mai am nimic”

Mi-am adus aminte aproape instantaneu de un moment asemănător din viața mea: un moment în care considerăm că viitorul meu nu poate să existe fără prezența persoanei iubite în el.
Mă înșelăm! Amarnic!

Sfatul meu pentru tine:
ÎNVAȚĂ SĂ MERGI SINGUR PE PICIOARELE TALE!

Plecând de la premisa că: “Tu vei fi singurul om din această lume care va stă împreună cu tine până la final, iar toți restul nu sunt altceva decât niște pasageri în trenul vieții tale care vor deține această funcție pentru mai mult sau mai puțin timp”, consider că sfatul pe care tocmai ți l-am dat este cel mai pertinent posibil.
Nu este vorba de egoism ci trebuie să privești lucrurile din perspectiva vieții tale.

Există foarte multe studii psihologice care tratează dependențele, despărțirile sau evenimentele neplăcute din viața noastră și merită cu toate citite, însă nici unul dintre ele nu îți va vorbi despre sfatul meu de mai sus. În secunda în care vei fi capabil să te înțelegi tu pe tine, să vezi cine și cum anume ești, ce te formează pe tine că și individ –  atunci, în acea secundă în tine se va schimba ceva iremediabil: vei învața care este rolul tău pe această lume.

Aș putea să dezbat acest subiect al “mersului pe propriile-ți picioare” ore în șir. Sunt foarte multe de spus, și în acest aparent banal sfat stă tot succesul și bunăstarea individuală.
Dacă ai trecut printr-un divorț, despărțire, decesul cuiva drag și încă nu poți vedea o lume dincolo de acea persoană care nu mai există în viațaă ta….atunci acesta este momentul în care să MERGI SINGUR PE PICIOARELE TALE! Acesta este momentul în care înveți cum să te ridici de pe jos, să te scuturi de praf și să mergi mai departe.

Crede-mă când îți spun din proprie experiență că nu există satisfacție mai mare decât aceea de a te uită înapoi la ține în acele momente de dezandejde din prisma omului care acum știe cine este, și mai important, știe cum să primească o “lovitură” de la viață.

Ai nevoie de ajutor? Crezi că te pot ajută cu un cuvânt bun în acest sens? Intră în contact cu mine și îți pot spune exact cum am făcut eu.
Nu am inventat roata, și eu am depășit acele momente pentru că am fost înconjurat de prieteni adevărați care au știut cum să mă motiveze și de aceea consider că este de datoria mea să dau mai departe experiența mea….poate chiar ajut pe cineva.

Te salut cititorule și îți mulțumesc pentru răbdarea acordată.

Vremea

Azi

Ashburn

18°C
sunny
40
0.45
1014
Mâine
10°C
13°C
Joi
11°C
15°C
Vineri
13°C
19°C
Sâmbătă
10°C
15°C

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook