Ce trebuie să știi despre suplimentele alimentare naturale

Sănătate | 2022-05-20 13:24:33

Cum te ajută aceste suplimente în viața de zi cu zi

Când vine vorba de subiectul „suplimente alimentare”, opiniile oamenilor sunt împărțite. Unele persoane preferă să-și administreze doza zilnică de nutrienți direct din alimente, rezumându-se doar la ele, în timp ce alții îmbrățișează cu drag ideea de a-și suplini, cu ajutorul suplimentelor alimentare, necesarul zilnic vitamine și substanțe hrănitoare.

Oricum, un lucru este cert: odată cu înaintarea în vârstă, sistemul nostru imunitar slăbește și are nevoie de o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ pentru a funcționa corect și a face față provocărilor de zi cu zi. Așadar, suplimentele alimentare au rolul de a-ți menține sănătatea fizică și mentală într-o stare cât mai bună, reducând semnificativ problemele care pot apărea din cauza lipsei de substanțe esențiale din organism. Este adevărat, suplimentele alimentare naturale nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, însă acestea sunt o sursă bogată de vitamine și substanțe hrănitoare care contribuie la funcționarea corectă a organismului.

suplimente alimentare naturale

Cum alegi cele mai sigure suplimente naturale?

Locul din care alegi să achiziționezi suplimentele alimentare este foarte important. Cel mai recomandat este să alegi un magazin de încredere, care se ocupă exclusiv cu vânzarea de produse naturiste și care colaborează doar cu furnizori de încredere. Mai mult, pentru a te asigura că suplimentele sunt de o calitate superioară pe piața din România, magazinul trebuie să fie în conformitate cu cele 4 standarde: standardul pentru managementul calității, siguranța alimentelor, standardul pentru identificarea, prevenirea și controlarea pericolelor care pot apărea în domeniul siguranței alimentare și standardul bunelor practici de producție în industria farmaceutică.

Alege suplimentele alimentare doar din magazinele autorizate

Dacă vrei să îți faci o idee despre cum arată un magazin care respectă toate standardele de calitate, poți vizita NewLife+, magazinul online ce comercializează suplimente alimentare ce suplinesc cu brio doza zilnică de nutrienți de care ai nevoie.

suplimente alimentare in forma de capsule si pastile

În plus, totalitatea produselor oferite de NewLife+ sunt conform standardelor prezentate mai sus, ingredientele sunt 100% naturale și și-au demonstrat științific eficiența, astfel că suplimentele au o concentrație garantată și oferă cele mai bune rezultate. În plus, pentru a facilita procesul de absorbție cu până la 100%, rețeta de fabricare a capsulelor are în componența ei înveliș vegetal, care mai ajută și la procesul de digestie.

Ca un ultim paragraf, nu uita: suplimentele alimentare naturale sunt realizate 100% din substanțe naturale, încorporează substanțe hrănitoare esențiale pentru bunăstarea fizică și mentală și trebuie alese doar din magazinele autorizate.

Vremea

Azi

Ashburn

1°C
rain
53
7.72
1027

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook