Servicii industriale pentru furtunuri hidraulice HIDROstore

Afaceri | 2021-11-19 14:22:42

Furtunuri hidraulice HIDROstore în București, Ploiești, Arad și Alba Iulia

Ce este HIDROstore?

HIDROstore se ocupă cu domeniul de tehnică a fluidelor și reprezintă un lanț de magazine de proximitate pentru produse și servicii industriale. În special, aceștia au devenit cunoscuși pentru furtunurile hidraulice, pneumatice și industriale de înaltă calitate.

Pentru că, după cum spune românul, vânzările au curs gârlă și cererea de produse și servicii industriale a fost mare, magazinele HIDROstore s-au răspândit foarte repede pe teritoriul României, ajungând la un număr de peste 20, unele dintre ele fiind disponibil și în București, Ploiești, Arad și Alba Iulia.

Produsele și serviciile HIDROstore

Produsele și serviciile oferite de HIDROstore acoperă nevoile unei game mari de industrii precum: agricultura, domeniul petrolier, industria construcțiilor, navală sau aeronautică.

Dacă te interesează echipamentelor cu care lucrezi și durata lor de viață, HIDROstore îți pune la dispoziție produse și servicii de înaltă calitate, precum: furtunuri hidraulice, pneumatice, cuple hidraulice, cuple rapide, cuple apă, robineți industriali, țeavă hidraulică, adaptori, nipluri și o mulțime de alte produse.

În plus, HIDROstore oferă și produse de reparații și întreținere , ansambluri și componente pentru tehnica asamblărilor de țeavă, ansambluri și componente pentru execuția de furtunuri hidraulice, industriale, fitinguri, tuburi, cilindri și echipamente de tratare a aerului.

Mai mult decât atât, pentru că doresc să-i învețe și pe alții arta fabricării furtunurilor industriale și nu numai, cei de la HIDROstore au lansat un program ce are în vedere pregătirea profesională. Este adevărat, acest curs este folosit și pentru instruirea echipei de profesionaliști în furtunuri hidraulice HIDROstore dar, acesta poate fi și traseul care trebuie parcurs de un neinițiat în domeniul hidraulic, pneumatic și industrial. Pe scurt, HIDROstore și-a propus să-i sprijine pe cei care doresc să dobândească niște cunoștințe temeinice în domeniul industrial, oferindu-le acest serviciu.

Oricum, dacă vrei să arunci o privire de ansamblu peste produsele și serviciile HIDROstore, fie în locațiile din București, Ploiești, Arad și Alba Iulia sau o poți face accesând secțiunea de catalog de pe website-ul companiei.

Până la urmă, ce este HIDROstore?

HIDROstore este un concept, o idee inovatoare care la început părea că și-a propus imposibilul: să furnizeze furtunuri hidraulice, pneumatice și alte piese și servicii industriale pentru o mulțime de domenii. În prezent, prin producerea de furtunuri hidraulice și a unei varietăți de peste 6000 de produse, plus serviciile de înaltă calitate prestate, HIDROstore se poate mândri că este un furnizor important pentru numeroase domenii de activitate din București, Ploiești, Arad și Alba Iulia.

 

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
83
2.24
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook