De ce să apelezi la serviciile medicale AS Medical Ploiesti?

Sănătate | 2021-09-28 12:36:03

Sănătatea ta, pe mâini bune - AS Medical Ploiesti

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi servicii medicale de calitate superioară.

 Echipa As Medical Ploiești este formată din profesioniști  ce se află în continuă evoluție profesională. În cadrul clinicii noastre veți găsi medici de specialitate ORL, pneumologie, alergologie, neurologie și terapie pentru recuperare medicală (Fizioterapie și Kinetoterapie).

Echipa noastră este susținută de tehnologie de ultimă generație. Echipamentele medicale moderne  și sălile special amenajate sunt puse la dispoziția pacienților noștri pentru a spori confortul și experiența acestora în clinica As Medical Ploiesti, indiferent de serviciul ales.

Performanță medicală asistată de tehnologie de cea mai înaltă calitate.

Dotăriile noastre includ:

Otomicroscop

În cazul ORL, otomicroscopul clinicii asigură faptul că investigațiile sunt non-invazive, nedureroase, echipamentul fiind unul prietenos, chiar și cu cei mai mici copii.

Echipamentul medical cu tehnologie germană de înaltă performanță este  prevăzut cu obiectiv de mărire și vizualizare excelentă, exactă, ce realizează mărirea semnificativă a imaginii, cu ajutorul căruia, echipa medicală ORL examinează conductul auditiv extern, membrana timpanică, perforațiile timpanale, conținutului urechii medii.

Posturograf dinamic computerizat

Pentru o performanță sporită, clinica As Medical Ploiești dispune de un posturograf dinamic computerizat.

 În timpul unei sesiuni de testare posturografică dinamică computerizată se administrează o serie de teste care măsoară cât de bine un pacient cu simptomatologie de vertij își poate menține echilibrul în diferite condiții, putându-se stabili, inclusiv, dacă vertijul este de cauză ORL vestibular sau neurologic.

Teste de audiologie în cameră insonoră

Audiograma tonală, vocală și impendansmetria se realizează într-o cameră perfect izolată, numită cameră insonoră, cu echipamente prietenoase, un procedeu non-invaziv, nedureros, prietenos cu pacientul, inclusiv cu cei mai mici copii.

TECAR

Clinica As Medical oferă terapia TECAR, una dintre cele mai performante forme de terapie de recuperare medicală de pe piață, este o formă de fizioterapie non-invazivă ce utilizează curenți elecromagnetici capacitivi-rezistivi, pentru a ajuta la vindecarea țesutului musculo-tendinos.

Tehnologia de care dispune clinica este un atuu notabil, însă știm că vă doriți ca sănătatea dumneavoastră și a celor dragi să fie pe mâini (umane) bune, așa că am selecționat o echipă de medici specialiști pentru a ne asigura că experiență dumneavoastră în cadrul clinicii As Medical Ploiești este una sigură, satisfăcătoare și benefică.

Echipa noastră:

Dr. Simona Popescu, medic primar ORL

Dr. Anghel Alina- Ioana, medic specialist ORL

Dr. Nedea Natalia Daniela- medic specialist recuperare medicală

Dr. Nicolescu Cosmin- medic specialist recuperare medicală

Petru Drăgan - kinetoterapeut

Dr. Schifirneț Monica- medic primar alergolog

Dr. Stanca Mihaela Elena- medic specilalist pneumolog

Nucleul de medici este cel care identifică problema corect și o soluționează în echipă, într-un singur cabinet medical, nefiind nevoie de deplasări inutile. Astfel, creștem eficiența clinicii, per total.

Satisfacția pacientului, prioritatea noastră

Transparența pe care o oferă clinica As Medical tinde spre mulțumirea totală a pacientului, vă punem la dispoziție un chestionar de satisfacție pentru a ne oferi informații utile referitoare la experiența dumneavoastră în cadrul clinicii. Suntem de opinie că o relație reciproc avantajoasă ar trebui să fie bazată pe comunicare, de aceea luăm în serios recenziile oferite de pacienții nostrii și ne aflăm într-o continuă evoluție, mulțumită dumneavoastră.

Servicii medicale

ORL

ORL sau otorinolaringologia, este ramura medicinii care se ocupă cu anatomia, fiziologia și patologia urechii, a nasului și a laringelui.

Alături de investigațiile și tratamentul patologiilor ORL generale, Clinica As Medical este specializată, prin echipa medicală și echipamentele specifice de ultimă generație, inclusiv în explorările de dezechilibru vestibular – amețeli, vertij și audiologie. Diagnosticăm și tratăm apneea de tip obstructiv (SASO), adică sforăitul, în limbaj uzual,  care apare atât la adulți, cât și la copii, astfel încât calitatea vieții pacientului și a familiei să fie vizibil îmbunătățită.

 Clinica As Medical Ploiești are în dotare un microscop performant care permite obținerea unei imagini excelente în câmpul de lucru, cu un sistem  puternic de iluminare coaxial și cu o magnificare variabilă a imaginii.

Alergologie

Alergologia este o specialitate medicală desprinsă din cadrul imunologiei clinice, care se ocupă de diagnosticarea și tratarea bolilor alergice.

Primăvara și începutul verii vin cu o serie de alergii la nivelul căilor respiratorii, declanșate de  anumite plante, care, de altfel ar trebui să bucure simțurile. Din păcate, nu toată lumea se bucură de această perioadă, alergiile la floarea de tei, plop sau ambrozie fiind foarte des întâlnite.

Clinica As Medical Ploieșți este apt dotatata pentru diagnosticarea și tratarea alergiilor sezoniere, intolerantei și efectuarea testelor de alergie.

Neurologie

Neurologia este specialitea medicală care se ocupă de prevenția, dignosticul și tratamentul bolilor organice de la nivelul sistemului nervos central și periferic, dar și al bolilor sistemului muscular și al joncțiunilor neuromusculare.

In clinica noastră, consultul neurologic include, alături de o anamneză amanunțită, și o serie de probe de sensibilitate, pareză, coordonare, examenul limbajului și al memoriei, precum și statusul mental și reflexele.

Dacă ai amețeli, dureri de cap, simți că îți fuge pământul de sub picioare sau este foarte dificil să-ți menții echilibrul ai nevoie de consult de specialitate în echipă: ORL vestibular, neurologie și recuperare medicală.

Tratamentul neurologic pus la dispoziție de clinica As Medical include:

- Terapie medicamentoasă

- Fizioterapie

- Kinetoterapie

- Terapie prin eloganție

- Masaj terapeutic

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea medicală care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului respirator  (plămâni , bronhii , pleură) și ale mediastinului.

Simptomele pentru care este necesară o vizită la medicul pneumolog: tuse persistentă, respirație șuierătoare, tuse cu mucus, durere și presiune în piept, dificultăți de respirație.

Afecțiuni pulmonare des întâlnite: bronșita, emfizem pulmonar, pneumonie, fibroză pulmonară, apnee în somn.

Cum evaluăm capacitatea respiratorie a pacienților?

Spirometria este o metodă standard în evaluarea capacității respiratorii a plămânilor și este utilizată cel mai frecvent, în diagnosticarea astmului bronșic și a bronhopeumopatiei obstructive cornice (BPOC), dar și în în depistarea unor alte, eventuale patologii pneumologice.

Recuperare medicală

(Kinetoterapie, Fizioterapie, Tecar)

- Kinetoterapia folosește exerciții și echipamente special concepute pentru a ajuta pacienții să-și recapete sau să-și îmbunătățească abilitățile fizice.

- Fizioterapia contribuie la tratarea anumitor probleme de sănătate cauzate de accidentări, boli,  sau îmbătrânire, folosind căldura, lumina, electricitatea, undele magnetice sau undele mecanic

- TECAR ( Terapii de recuperare medicală)

Pentru că avem alături medici de recuperare medicală și kinetoterapeut, asistați de echipamente cu tehnologie de ultimă generație, experiența dvs de recuperare vă fi una mult mai rapidă și mai relaxantă.

TECAR poate fi folosită în patologii precum

•    Lombalgie – Lombosciatalgie

•    Contracturi, întinderi şi leziuni musculare

•    Tendinopatie - Tenosinovite - Peritendinite

•    Bursite

•    Capsulite, Fasceite

•    Patologii osteocondrale

•    Traume discorzive şi contuzionale

•    Codopatie patelară

•    Coxartroză

•    Periartrita umărului

•    Pinteni calcanieni

În concluzie, Clinica As Medical Ploiești oferă consultații medicale de specialitate și investigații acoperind o gamă largă de afecțiuni din spectrul ORL, alergologie, neurologie, pneumologie, recuperare medicală.

Pentru asigurarea unei experiențe cât mai sigure, activitatea clinicii se desfășoară pe bază de programare.  Vă rugăm să discutați detaliile legate de stabilirea unui consult și posibilitatea prezentării pe baza trimiterii de la medicul de familie cu colegele noastre de la Recepție.

Dacă doriți să ne contactati direct, consultați pagina de contact AS Medical Ploiesti

As Medical Ploiești vă mulțumește pentru timpul acordat și vă recomandă plasarea sănătății dumneavoastră în mâini bune.

Vremea

Azi

Ashburn

19°C
sunny
39
0.45
1014
Mâine
6°C
14°C
Miercuri
10°C
13°C
Joi
11°C
15°C
Vineri
13°C
19°C
Sâmbătă
10°C
15°C

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook