10 motive pentru a ști că ești cu persoana potrivită

Social | 2021-07-21 14:14:40

Am vrut să scriu acest articol de foarte multă vreme. În mare parte mă bazez pe experiența proprie, iar din punctul meu de vedere fiecare dintre noi ar trebui să aibă în vedere cele 10 motive de mai jos în clipa în care se gândește să declare relația în care este ca fiind “una serioasă”

1. Aveți aceleași valori morale.
Amândoi puneți preț pe aceleași valori, vedeți lumea din jurul vostru la fel și sunteți nerăbdători să vă implicați în aceleași acțiuni sociale. Dacă persoana de lângă tine adoră să dea de mâncare unui pui de câine de pe stradă, iar tu ești cel care iese în stradă pentru drepturile cateilor: cu siguranță ești într-o relație cu o persoană potrivită.

2. Îi păsa de ce mai fac prietenii tăi.
Toți avem o mână de oameni de care ne păsa mult. Dacă persoana de lângă tine își însușeste relația de prietenie pe care tu o ai deja cu acei oameni, înseamnă că ești în relația potrivită.

 3. Îi place să se laude cu tine celorlați.
Probabil cel mai important motiv din cele 10 motive. Dacă omul de lângă tine nu te percepe ca fiind punctul de echilibru al universului lui, înseamnă că undeva lucrurile nu se desfășoară în maniera în care ar trebui. Omul de langa tine trebuie să fie atât de mândru de tine încât să găsească tot ce e mai bun atât în reușitele tale cât și în lucrurile care nu îți ies din prima. (Mulțumesc soției mele care vede în mine lucruri pe care câteodată eu nu sunt capabil pe moment să le văd.)

4. Nu te sună din 5 în 5 minute dacă știe că ești ocupat cu ceva.
Regula aceasta se bazează pe un principiu pe care toți ar trebui să îl cunoaștem: încrederea reciprocă. În momentul în care persoana de lângă tine sună să vadă unde ești, cu cine și de ce, înseamnă că nu are încredere în tine. Sfat: Chiar dacă te macină, încearcă să îi dai celui de lângă tine ceva mai mult spațiu. Îți va fi recunoscător.

5. Îi auzi pe cei din jur cum se plâng de “jumătățile” lor și nu prea poți să empatizezi cu ei.
Cu toții avem prieteni care sunt în relații de care nu sunt mulțumiți. Dacă îl auzi pe prietenul tău că se plânge și tu conștientizezi că la tine în relație nu se întâmplă evenimentele care îl determină pe prietenul tău să se lamenteze, atunci ești norocos și ești în relația potrivită.

6. Se sacrifică pentru tine înainte de a se sacrifica pentru ea.
Altruismul este o virtute, însă altruismul într-o relație este o dovadă a faptului că acea relație este sănătoasă. Când îți pasă mai mult de bunăstarea celui de lângă tine decât de bunăstarea proprie , înseamnă că cel de lângă tine este omul cu care trebuie să îmbătrânești.

7. Nu încearcă să te schimbe.
Da. Este extrem de important ca omul cu care împărțim jumătate de viață să nu încerce să ne schimbe. Dacă nu este capabil să ne vadă pentru ceea ce suntem cu adevărat, acea relație nu are sens. Aceste 10 reguli deomonstreaza cât de vital este că omul din viața noastră să fie conștient de adevărata noastră ființă.

8. Poți să fii sincer cu absolut orice subiect în jurul ei.
Se spune că ești în relația perfectă atunci când ești capabil să faci în față celui pe care îl/o iubești absolut toate lucrurile pe care altminteri nu le-ai face nici bătut în public. Când simțim că sinceritatea nu este o povară, atunci putem confirma sănătatea relației în care ne aflăm.

9. Te face să vezi viitorul, și viitorul este unul frumos.
Oamenii care ne iubesc cu adevărat ne fac să visăm cu adevărat. Când ești în relația potrivită îți vine să visezi la viitorul relației, iar viitorul relației este unul desprins dintr-un film. Când poți efectiv să simți aceste vise, relația ta este perfectă.

10. Te face să te simți bine cu tine însuți și să zâmbești zilnic.
“O zi în care nu râdem este o zi pierdută!” spunea cândva Charlie Chaplin. Așa și este, dacă cel de lângă noi nu este capabil să aducă un zâmbet pe buzele noastre, roulul lui/ei în viața noastră nu este valid. Sunt recunoscător pentru faptul că omul de lângă mine reușește să mă facă să zâmbesc indiferent de cât de mulți nori s-au adunat pe cerul vieții.

Sper că cele 10 reguli îți sunt de ajutor.
Toată lumea merită să fie fericită!
PS: (doar pentru bărbați): Dacă vrei ca femeia ta să te trateze ca pe un rege, învață cum să o tratezi că pe o regină!

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
79
2.06
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook