Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Soția mea este o supereroină!

De ce spun asta? Pentru că asta simt.
Înainte să se nască minunăția noastră de copil consideram că ea este (doar) femeia care îmi umple viața. Din momentul în care a devenit mămică (și este una tare mândră) am început să conștientizez (mai bine) rolul femeii pe această lume.

 

Mi-aș dori ca atunci când citești cuvântul “supereroină” în conținutul de mai jos să ai în vedere faptul că mă refer la absolut toate femeile din această lume.

Soția mea este o supereroină pentru că face absolut tot ceea ce este necesar ca să asigure viața. Dragostea și devotamentul ei pentru copilul nostru, implicarea ei în viața noastră și grija că “totul să fie ok” deși de multe ori o văd cât este de obosită, pur și simplu mă copleșește.

Soția mea este o supereroină pentru că așa a învățat de la mama ei. Da, mă refer aici la soacra mea care prin ceea ce face acum îmi demonstrează că “așa trebuie” să fie o femeie. Îi mulțumesc că supereroina mea i-a călcat pe urme.

Să revenim…soția mea este o supereroină deoarece știe absolut tot timpul de exact câte grame de dragoste este nevoie pentru a ne aduce zâmbetul pe buze. Deține echilibrul și îl împărtășește. Împarte timp și are grijă să ajungă tuturor. Dă mai departe afecțiunea chiar dacă ei nu îi mai ajunge. Se încălzește cu zâmbetele noastre când îi este frig și adoră sentimentul de familie.

Pentru ea nu exista “eu” ci se dedică totalmente lui “noi” chiar daca asta înseamnă să îşi sacrifice confortul personal.

Supereroina din viața mea l-a făcut pe “misoginul” din mine care nu crede în egalitatea dintre sexe (am să explic altcândva de ce) să se închine în fața puterii feminine de a aduce lumină acolo unde întunericul își croiește drum.

 

Doar o supereroină poate să țină o familie unită și să o facă cu zâmbetul pe buze.

Înțeleg astăzi de ce există “Ziua mamei” și este sărbătorită la nivel mondial, în timp ce “Ziua tatălui” este o glumă. Nici eu nu aș sărbători “Ziua Tatălui” deși sunt tată. Nu aș face-o pentru că ea, supereroina este cea care face “lucrurile să se întâmple”. Ea este cea care deține controlul și împarte iubirea. Nu aș sărbători nici un tată (exceptându-i pe cei care sunt nevoiți să fie supereroine masculine) deoarece noi doar observăm și mergem în direcția în care ea ne conduce.

Va mulțumesc supereroinelor din toată lumea pentru că existați.

Te rog mult, fă-i cadou supereroinei din viața ta acest articol. Sunt sigur că va aprecia gestul.