Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Genocid, sau cum sunt omorâți deliberat niște oameni doar pentru că au avut curajul să se îmbolnăvească și să ajungă să fie tratați în România.


Despre cât de infect e sistemul medical autohton am scris aici. Nu despre el vreau să scriu astăzi deoarece consider că orice idiot de la noi din țară capabil să numere până la doi știe că sistemul medical de la noi este infect. Vreau să vorbim puțin despre genocid și despre cum poți să scapi cu așa ceva dacă ai avut norocul să te naști în mizerabila asta de țară.

Ce înseamnă genocid? Iată definiția din dex :

 

GENOCÍD, genocide, s. n. infracțiune săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic sau politic [Pl. și genociduri] – Din fr. génocide.

No bun. Ne-am familiarizat și am făcut-o degeaba.
Cum se numește actul unui infect care deliberat îndoaie niște substanțe care sunt menite să te apere de infecții în timp ce ești bolnav vai mamă ta pe un pat de spital din România?
Dar cum se numește când pui în pericol viețile unor oameni doar că tu să te poți îmbogăți?
Cum e când cineva drag ție moare pentru că un idiot s-a gândit să facă bani din soluțiile menite să îl protejeze pe acel om drag ție cât timp acesta se află bolnav în spital?
Oare care e pedeapsa pentru genocid la noi în România?

Răspunde-ți la întrebările de mai sus și peste o lună compară cu realitatea. Cei vinovați de moartea a sute de oameni (probabil și mai mulți) nu vor răspunde pentru decesul acestora ci vor primi câțiva ani cu suspendare. De ce? Pentru că așa e legea și pe noi că nație ne doare în bascheți.

Cum să fie catalogat altfel un gest prin care deliberat omori oameni decât genocid?
De ce presa presează ca de fiecare dată mizerie și nu deschide nimeni ochii la ceea ce au provocat infecțiile acelea de oameni care au decis că e “ok” să dilueze acele substanțe?
De ce e nevoie de un ziar care tratează știri sportive să descopere asemenea atrocități și restul presei e curioasă doar dacă a mai adormit președintele azi?

Vă spun eu de ce…
Pentru că voi dați share când moare unu’ de la nuș’ ce club de fotbal deși nu ați mai auzit până atunci de numele lui. Pentru că voi sunteți curioși doar dacă ăștia din politică aruncă cu căcat unii în alții. Pentru că voi tolerați șpaga și serviciile de căcat deși ele ar trebui să fie la valoarea banilor pe care îi plătiți pentru ele. Pentru că v-ați resemnat și ați luat-o în brațe pe aia cu: “da io ce pot face?”. Pentru că sunteți niște oligofreni care aplaudă la filmulețe cu țigani bătuți în tramvaie și dați “share” la orice căcat oricât de irelevant ar putea să fie.
Nașpa e că și eu sunt că voi însă îmi mai fac curaj din timp în vreme să mă mai iau de un polițai, medic sau orice alt organ. Știu că nu schimb mai nimic da’ mi-am făcut și blog pe tema asta. Poate înflorește și în alții dorința de a nu mai mânca căcat cu linguriță și de a cere ceea ce de drept li se cuvine.

Până la schimbare să nu uităm că această speță a diluării substanțelor din spitale intră în categoria genocid iar fapta trebuie pedepsită.