Cum să reduci numărul caloriilor?

Sănătate | 2021-07-19 12:49:33

Știai că, nu este de ajuns să ții o dietă pentru a reduce numărul caloriilor! Dacă îți doreșți să scapi cât mai repede de caloriile în plus este indicat să combini dietă cu puțînă mișcare… În acest articol îți propun să descoperi beneficiile unei ședințe de Aquagym.
Nu este nevoie să fii expert în etimologie pentru a înțelege ce este Aquagym: înseamnă să faci diferite exerctii în apă. Un antrenament complet, ușor, care este bun pentru corp, inima și spirit. Un corp armonios și o minte relaxată, fără prea multă sudoare … Asta e exact ceea ce avem nevoie pentru a fi în formă!

Aquagym este:

BUN PENTRU CORP

Odată ajuns în apă, corpul cântărește doar o șesime din masă să și toate mișcările devin mai ușoare, chiar dacă apă creează o rezistență mai mare decât aerul. De aceea, Aquagym este atât de bun pentru a va modela corpul. Mușchii muncesc mai mult fără să observați.
Varietatea mișcărilor permite întregului corp să funcționeze. Subțierea taliei, tonifierea pieptului și a feselor, întărirea spatelui și a muschiilor abdominali, tonifierea brațelor și a umerilor … Aquagym face totul!
În ceea ce privește consumul de calorii, știați că în 30 de minute de exerciții se ard aproximativ 600 de calorii, echivalentul a o ora și jumătate de fitness în afară apei?
În cele din urmă, datorită rezistenței apei, fiecare mișcare masează suprafața pielii, stimulând fluxul sanguin, reducând retenția de apă și celulita.

BUN PENTRU SĂNĂTATEA TA

Aquagym consolidează mușchii, mărește ritmul cardiac și îmbunătățește tonusul respirației și fluxul sanguin. În plus față de toate avantajele pe care le poate avea orice sport, avantajul Aquagym este acela că este “non-traumatic”. Spre deosebire de multe activități ce au loc în afară apei, riscul de rănire este minim. Rezistență apei previne mușchii tensionați și inflamați. Toate șocurile sunt amortizate, nu există impact cu solul. În plus mișcările sunt lente și delicate.
Rezultate: articulațiile tale vor funcționa ușor și îți vei recâștiga flexibilitatea fără stres.
Există puține contraindicații pentru Aquagym, dar că în cazul oricărui sport, înainte de a începe, discutați despre acest lucru cu medicul.

BUN DE LA VÂRSTĂ DE 7 PÂNĂ LA 77 ANI

Deoarece Aquagym este un sport fără riscuri, este accesibil tuturor, indiferent de condiția fizică, greutate, vârstă etc. Fac excepție însă femeile însărcinate. Nu trebuie să șți să înoți, multe exerciții se fac lângă marginea piscinei. Sunt ideale câte două sesiuni de 45 de minute pe săptămâna.

BUN PENTRU A ÎNCEPE ACUM

Aquagym nu necesită un echipament sofisticat. Ai nevoie doar de un costum de baie confortabil care să-ți permită o bună libertate de mișcare și să reziste clorului. Aduceți de asemenea o pereche de papuci pentru a evita alunecarea în timpul exercițiilor.

Acum și în Ploiești, poți veni la sesiuni de Aquagym într-o locație centrală unde bună dispoziție e la ea acasă. Această locație se numește Aquafitt. De asemenea, pe lângă sesiunile de Aquagym la Aquafitt vei putea participa și la sesiuni de Kangoo Jumps.
Instructorul, Maria Nica, va face din fiecare ședința o explozie de voie bună, care te va ajută să te deconectezi de la stresul cotidian.
Descoperă mai multe informații despre programări vizitând website-ul nostru http://aquafitt.ro/.

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
78
2.06
1025

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook