Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Da! Acesta este CEL MAI IMPORTANT SFAT pe care il poti afla navigand pe net. Nu cred ca exista nicaieri o informatie mai pretioasa ca aceasta pentru TINE!

Hai sa o pun in context.
In aceasta seara ma plimbam impreuna cu scumpa mea sotie. In drumul nostru am trecut pe langa un cuplu, iar cei doi se certau. Am auzit-o pe ea spunand:
“Eu acum ce ma fac? Eu sunt pe drumuri din cauza ta! Eu acum unde ma duc? Eu nu mai am nimic”

Mi-am adus aminte aproape instantaneu de un moment asemanator din viata mea: un moment in care consideram ca viitorul meu nu poate sa existe fara prezenta persoanei iubite in el.
Ma inselam! Amarnic!

Sfatul meu pentru tine:
INVATA SA MERGI SINGUR PE PICIOARELE TALE!
Plecand de la premisa ca: “Tu vei fi singurul om din aceasta lume care va sta impreuna cu tine pana la final, iar toti restul nu sunt altceva decat niste pasageri in trenul vietii tale care vor detine aceasta functie pentru mai mult sau mai putin timp”, consider ca sfatul pe care tocmai ti l-am dat este cel mai pertinent posibil. Nu este vorba de egoism ci trebuie sa privesti lucrurile din perspectiva vietii tale.

Exista foarte multe studii psihologice care trateaza dependentele, despartirile sau evenimentele neplacute din viata noastra si merita cu toate citite, insa nici unul dintre ele nu iti va vorbi despre sfatul meu de mai sus. In secunda in care vei fi capabil sa te intelegi tu pe tine, sa vezi cine si cum anume esti, ce te formeaza pe tine ca si individ –  atunci, in acea secunda in tine se va schimba ceva iremediabil: vei invata care este rolul tau pe aceasta lume.

As putea sa dezbat acest subiect al “mersului pe propriile-ti picioare” ore in sir. Sunt foarte multe de spus, si in acest aparent banal sfat sta tot succesul si bunastarea individuala.
Daca ai trecut printr-un divort, despartire, decesul cuiva drag si inca nu poti vedea o lume dincolo de acea persoana care nu mai exista in viata ta….atunci acesta este momentul in care sa MERGI SINGUR PE PICIOARELE TALE! Acesta este momentul in care inveti cum sa te ridici de pe jos, sa te scuturi de praf si sa mergi mai departe.
Crede-ma cand iti spun din proprie experienta ca nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a te uita inapoi la tine in acele momente de dezandejde din prisma omului care acum stie cine este, si mai important, stie cum sa primeasca o “lovitura” de la viata.

Ai nevoie de ajutor? Crezi ca te pot ajuta cu un cuvant bun in acest sens? Intra in contact cu mine (comenteaza aici sau gaseste-ma pe FaceBook) si iti pot spune exact cum am facut eu.
Nu am inventat roata, si eu am depasit acele momente pentru ca am fost inconjurat de prieteni adevarati care au stiut cum sa ma motiveze si de aceea consider ca este de datoria mea sa dau mai departe experienta mea….poate chiar ajut pe cineva.

Te salut cititorule si iti multumesc pentru rabdarea acordata.