Unde mănânci cea mai bună PIzza din Ploiești?

Social | 2021-07-20 10:13:00

Chiar asa, unde mananci cea mai buna pizza din Ploiesti?

Iti spun eu: la tine acasa.
Nu, nu e vorba despre vreo reteta miraculoasa de pizza gatita cu super incredibilele tigai pe care le tot vedem pe TV ci este vorba despre cea mai buna pizza, din Ploiesti, a momentului. Ea este preparata si  executata de unul dintre cei mai buni pizzaiolo (cica asa ii se zice la pizzar).
Imi e ca or sa vina unii si or sa ma ia pe legea 158 pentru “Cea mai” si “cel mai” insa in acest caz aceste afirmatii sunt perfect demonstrabile deoarece Eugen Cristescu care este pizzaiolo la Pizza Shop din Ploiesti a castigat 3 medalii de aur, cu 3 creatii de ale lui la concursul international de facut pizza care s-a desfasurat la Bucuresti acum doua saptamani.

Pizza, nu parizer din supermarket

Personal sunt un gurmand. O spun kilogramele in plus la fel cum o spun si cantitatea de mancare pe care o mananc prima data cu ochii. Tot pe persoana fizica declar ca sunt un impatimit al placintei cu branza numita de italinei pizza si sunt fan infocat Pizza Shop inca de la prima felie pe care am mancat-o. Eram fan alte pizzerii pana cand am dat de Pizza Shop Ploiesti si am inteles ca o pizza care e “construita” cum trebuie nu te lasa sa ragai, are un gust deosebit si te face sa vorbesti despre ea. Prin urmare nu ma mir ca oamenii au primit medalii. Deasemena nu o sa ma mir cand or sa fie in top 3 pizza producers din tara. De ce? Pentru ca oamenii astia de la Pizza Shop NU fac pizza….ei fac ARTA, iar asta se vede,

Pizza Ploiesti cu succes

E o intreaga poveste si istorie cand vine vorba despre Pizza Shop. De la Eugen Cristescu care are o poveste de viata de iti pica pantalonu’ jos, pana la Gabi Predescu care intr-un moment de nebunie si-a dorit ca oamenii sa comande pizza in Ploiesti care sa si fie de calitate iar la nici un an distanta de aceasta nebunie castiga medalii de aur din toate feliile. Un articol pe tema asta a fost scris aici.
Eu pot doar sa iti doresc pofta buna.

Daca ai chef de un 32 de cm, ii poti gasi pe oameni aici:
Nr. de telefon: 0744.45.45.30
Website: http://www.pizza-shop.ro
FaceBook: Pizza Shop FB

Pofta buna!

Nu o mai bag aia cu disclaimerul ca nu are sens. Cand o sa vezi reclame de la Goagal pe aici prin website sa stii ca nu mai am bani de hosting si m-am apucat de reclame….Ok?

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
80
2.24
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook