Când hoțul strigă hoții

Noutăți | 2021-07-21 12:20:50

Când hoțul strigă hoții.

Păi bine băi statule român care ești tu stat de drept, erect, multifuncțional și mai papă decât Dany cel prea-mega-hiper fericit. Păi ce făcuși? Zici că altii’s hoți mai hoți decât tine?
Nu-mi vine să cred așa ceva!

Acum în altă ordine de idei și vocalitate. M-am izbit pe net de ceea ce este probabil cea mai ineptă campanie de comunicare făcută vreodată pe meleagurile astea. E atât de prost gândită și atât de penibil implementată încât i-ar face geloși și pe aia de la Eți Puf că n-au avutei așa inspirație.
Cum s-au gândit niște hoți să se plângă de milă? Arătând cu degetul către alți hoți. Mai mici. Dar tot hoți.
Doamnelor, domnișoarelor și domnule (că ești unul singur care mai citești pe aici), let me introduce to you: Campania: Stop Contrabandă punct Ro.
Ei zic despre ei:
“Campania “Stop Contrabandă” este o campanie de informare și conștientizare asupra efectelor economice și sociale pe care traficul ilicit de tigări le are asupra economiei naționale, dar și asupra regiunilor apropiate punctelor de frontieră. Campania este sustinută de British American Tobacco și reprezintă o continuare a eforturilor companiei din anii precedenți.”

În traducere liberă:
Hoții fură la acciza, statul Român nu încasează, BAT zice că-i nasol așa că au împachetat o campanie prin care bagă populisme de genu’: “Am fi putut construi j’de’mii de kilometri de autostradă, da’ ne-or furat hoții așa că nu mai construim nimic.”
News flash: Oricum nu se construiește nimic.

Ironia asta….ce să-i faci.

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
83
2.24
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook