Sfaturi utile pentru curățarea parchetului

Afaceri | 2022-07-22 18:59:58

Chiar dacă ocupă cea mai mare suprafață din aproape fiecare locuință, parchetul nu primește mereu atenția și tratamentul de care are nevoie pentru a rămâne în cea mai bună condiție. Puțini sunt cei care sunt conștienți de importanța păstrării unei pardoseli curate și dezinfectate. Este demonstrat faptul că foarte multe bacterii și alergeni rămân pe suprafața parchetului, iar și mai multe se ascund la îmbinările dintre plăcile de parchet. Un alt element care trebuie luat în considerare este aspectul pe care podeaua îl oferă întregii locuințe. Ocupând o suprafață atât de mare este imposibil să nu se observe petele, urmele de pantofi sau murdăria de pe ea. Ești unul dintre cei care vor să își păstreze un mediu curat și protejat de bacterii și microbi? În cadrul acestui articol vei găsi informațiile de care ai nevoie pentru a putea face asta.

Asigură-te că folosești produse potrivite pentru parchet

Am observat că există un trend al produselor “minune” de curățare, iar marketingul făcut acestor produse reușește să convingă lumea că acestea chiar au efecte miraculoase. Din păcate, cei mai mulți oameni nu citesc etichetele și iau de bune informațiile prezentate în reclame, iar produsele nu acționează așa cum sunt prezentate. Problema și mai mare este că unele dintre ele chiar dăunează parchetului, oferindu-i doar un luciu temporar, urmând ca substanțele să deterioreze lemnul.

Cel mai indicat lucru pe care îl poți face este să te informezi foarte bine înainte de a folosi un produs, mai ales dintre cele prezentate ca a fi “miraculoase”. Alege întotdeauna produse profesionale, testate și care nu conțin substanțe despre care nu știi nimic. Mai bine folosești doar apă.

Curățenia se păstrează, nu se face

Chiar dacă pare un lucru foarte evident, foarte mulți oameni nu fac asta. Este mult mai ușor să păstrezi un mediu curat decât să te chinui să îl cureți când pare că a trecut printr-un război. Același lcuru se aplică și la parchet. Toată murdăria care ajunge între plăcile de parchet nu mai poate fi curățată prea ușor, iar dacă rămâne pentru prea mult timp acolo se va transforma într-un mediu perfect pentru bacterii, alergeni sau chiar mucegai.

Nu trebuie să depui un efort colosal pentru a păstra parchetul curat. Tot ce ai de făcut este să folosești un aspirator puternic, un mop, iar dacă ai răbdare să cureți și spațiile dintre plăci cu ceva ascuțit este perfect. Bineînțeles, nu vei reuși să elimini tot ce se află acolo, dar este mai bine decât să nu o faci deloc.

Unii iubesc să facă asta. Apelează la ei!

Vrei să te asiguri că parchetul tău primește cel mai bun tratament și nicio bacterie nu o să mai fie acolo după curățare? Amintește-ți că există profesioniști care pot face asta pentru tine, iar unii dintre ei iubesc la nebunie să o facă. Cei de la Cleanit sunt o echipă de oameni “obsedați” de curățenie care sunt mereu pregtiți pentru orice provocare. Nu doar pregătiți, dar abia așteaptă să își pună talentul la treabă și îți aducă parchetul într-o stare poate chiar mai bună decât era la început. Tehnologia DeepClean îndepărtează murdăria și resturile adânc încorporate care erodează podelele din lemn. Este calea de mijloc intre curățarea zilnică și procesul de recondiționare a parchetului. Serviciile oferite de cei de la Cleanit te pot scăpa de cheluielile pentru reparare, recondiționare sau chiar înlocuirea parchetului.

Te-ai hotărât că e timpul pentru o curățare adevărată a podelei? Nu trebuie decât să îi anunți și vor veni în cel mai scurt posibil să redea naturalețea și luciul pe care l-a pierdut parchetul tău. Le poți cere o ofertă direct pe site-ul lor sau îi poți apela la 0723 255 425.

Vremea

Azi

Ashburn

10°C
sunny
84
2.06
1016
Mâine
12°C
17°C
Sâmbătă
7°C
16°C
Duminică
5°C
9°C
Luni
6°C
10°C

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook