
Autor: LAURA ONOFREI
Timp de citire: 3 minute
Chiar dacă ocupă cea mai mare suprafață din aproape fiecare locuință, parchetul nu primește mereu atenția și tratamentul de care are nevoie pentru a rămâne în cea mai bună condiție. Puțini sunt cei care sunt conștienți de importanța păstrării unei pardoseli curate și dezinfectate. Este demonstrat faptul că foarte multe bacterii și alergeni rămân pe suprafața parchetului, iar și mai multe se ascund la îmbinările dintre plăcile de parchet. Un alt element care trebuie luat în considerare este aspectul pe care podeaua îl oferă întregii locuințe. Ocupând o suprafață atât de mare este imposibil să nu se observe petele, urmele de pantofi sau murdăria de pe ea. Ești unul dintre cei care vor să își păstreze un mediu curat și protejat de bacterii și microbi? În cadrul acestui articol vei găsi informațiile de care ai nevoie pentru a putea face asta.
Asigură-te că folosești produse potrivite pentru parchet
Am observat că există un trend al produselor “minune” de curățare, iar marketingul făcut acestor produse reușește să convingă lumea că acestea chiar au efecte miraculoase. Din păcate, cei mai mulți oameni nu citesc etichetele și iau de bune informațiile prezentate în reclame, iar produsele nu acționează așa cum sunt prezentate. Problema și mai mare este că unele dintre ele chiar dăunează parchetului, oferindu-i doar un luciu temporar, urmând ca substanțele să deterioreze lemnul.
Cel mai indicat lucru pe care îl poți face este să te informezi foarte bine înainte de a folosi un produs, mai ales dintre cele prezentate ca a fi “miraculoase”. Alege întotdeauna produse profesionale, testate și care nu conțin substanțe despre care nu știi nimic. Mai bine folosești doar apă.
Curățenia se păstrează, nu se face
Chiar dacă pare un lucru foarte evident, foarte mulți oameni nu fac asta. Este mult mai ușor să păstrezi un mediu curat decât să te chinui să îl cureți când pare că a trecut printr-un război. Același lcuru se aplică și la parchet. Toată murdăria care ajunge între plăcile de parchet nu mai poate fi curățată prea ușor, iar dacă rămâne pentru prea mult timp acolo se va transforma într-un mediu perfect pentru bacterii, alergeni sau chiar mucegai.
Nu trebuie să depui un efort colosal pentru a păstra parchetul curat. Tot ce ai de făcut este să folosești un aspirator puternic, un mop, iar dacă ai răbdare să cureți și spațiile dintre plăci cu ceva ascuțit este perfect. Bineînțeles, nu vei reuși să elimini tot ce se află acolo, dar este mai bine decât să nu o faci deloc.
Unii iubesc să facă asta. Apelează la ei!
Vrei să te asiguri că parchetul tău primește cel mai bun tratament și nicio bacterie nu o să mai fie acolo după curățare? Amintește-ți că există profesioniști care pot face asta pentru tine, iar unii dintre ei iubesc la nebunie să o facă. Cei de la Cleanit sunt o echipă de oameni “obsedați” de curățenie care sunt mereu pregtiți pentru orice provocare. Nu doar pregătiți, dar abia așteaptă să își pună talentul la treabă și îți aducă parchetul într-o stare poate chiar mai bună decât era la început. Tehnologia DeepClean îndepărtează murdăria și resturile adânc încorporate care erodează podelele din lemn. Este calea de mijloc intre curățarea zilnică și procesul de recondiționare a parchetului. Serviciile oferite de cei de la Cleanit te pot scăpa de cheluielile pentru reparare, recondiționare sau chiar înlocuirea parchetului.
Te-ai hotărât că e timpul pentru o curățare adevărată a podelei? Nu trebuie decât să îi anunți și vor veni în cel mai scurt posibil să redea naturalețea și luciul pe care l-a pierdut parchetul tău. Le poți cere o ofertă direct pe site-ul lor sau îi poți apela la 0723 255 425.
Mai multe articole
KULTTÜR – Uși speciale
Am avut onoarea să cunosc de foarte aprope atât afacerea Kulttur cât și noul lor proiect online.
Autor:LAURA ONOFREI
Cele mai citite articole
Cum să vinzi servicii de web design
Pentru a vinde serviciile de web design, este important să îți construiești o reputație puternică și să faci o oferta clară și atractivă pentru potențialii clienți.
Autor:Vasile Marza
Realități inspirăționale - Episodul 1
''Pe vreme mea'' exista o expresie: povești de adormit copiii. Acest clișeu venea ca replică mereu când cineva încerca să îți povestească ceva aiuristic, ceva ce nu putea fi crezut sau de ce nu, vândut.
Autor:LAURA ONOFREI
Procrastinarea în business e în regulă
Când conduci un business participi la un maraton, nu la o probă de viteză. Ai nevoie de rezistență, de tactică și de dozarea efortului într-un mod inteligent. Atât timp cât îți conduci afacerile haotic, pierzând energie 24 din 24, vei ajunge la un punct în care vei eșua.
Autor:LAURA ONOFREI
În 2023 fă o revoluție în relația cu angajații
Care variantă de manager este mai bună? Cel dur și strict ce nu ascultă de nimeni din jurul lui și face totul după cum îl taie capul sau unul care are ușa deschisă mereu angajaților și colaboratorilor?
Autor:LAURA ONOFREI
Actori celebrii ce au început ca muzicieni
Acum câteva săptămâni, am văzut la ''Vocea României'' un concurent ce nu auzise de Robbie Williams. După câteva minute în aceeași ediție altă concurentă nu auzise de Bjork și asta m-a surprins foarte tare.
Autor:LAURA ONOFREI
Șapte idei de afaceri pentru succesul tău din 2023
Să nu ne păcălim, fiecare generație a avut un moment sau mai multe în care a spus:
Autor:LAURA ONOFREI
Este influențată fericirea de rețelele sociale?
''Rețelele de socializare oferă legiunilor de idioți dreptul de a vorbi oricând, când înainte vorbeau doar o dată la un bar după un pahar de vin, fără a dăuna comunității. Apoi erau rapid reduși la tăcere, dar acum au același drept de a vorbi ca un laureat al Premiului Nobel.
Autor:LAURA ONOFREI
Rolul unui Web Designer și poziția lui într-o companie de Web Design
Cel mai probabil, din cauză că industria IT este foarte ramificată, apar anumite neînțelegeri când ne raportăm la diferitele ramuri ale acesteia. De exemplu, se face destul de des confuzia între Web Designer și Frontend Developer.
Autor:LAURA ONOFREI
OAMENI și ne-oameni (sau the Final Countdown)
Cum ți-a fost dimineața? În trafic, ca și mine? Ți s-a arătat degetul mijlociu de câteva ori? Sau ai scăpat ca printre urechile acului de malacul ce se îndrepta cu bâta de baseball către tine?
Autor:LAURA ONOFREI
Muzica este viață
Imaginează-ți dimineața primei zile pe pământ. Totul e la locul lui iar perfecțiunea are nevoie doar de ochii primilor oameni pentru a privi și a se îndrăgosti iremediabil. Însă totul se desfășoară într-o liniște deplină, nimeni nu poate auzi nimic. Nu mai sună a paradis deloc, nu e așa?
Autor:LAURA ONOFREI
Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Vezi politica cookie.