Cum să te trezești ușor?

Sănătate | 2021-07-20 09:56:53

Cum sa te trezești ușor de dimineață?

Foarte mulți dintre noi încercăm să găsim un răspuns la această întrebare… Ei bine, că să poți să te trezeșți ușor este indicat să ai un somn liniștit. Însă acest lucru nu este general valabil, pe lângă un somn liniștit poți încerca și câteva dintre trucurile de mai jos:

Cum să te trezești ușor de dimineață?

Foarte mulți dintre noi încercăm să găsim un răspuns la această întrebare… Ei bine, că să poți să te trezeșți ușor este indicat să ai un somn liniștit. Însă acest lucru nu este general valabil, pe lângă un somn liniștit poți încerca și câteva dintre trucurile de mai jos:

Mută-ți alarma cât mai departe de pat

Dacă ai alarmă de lângă pat, cu ușurință, vei fi tentat să te întinzi și fie să o opreșți, fie să apeși pe butonul de amânare. Lasă-ți telefonul sau ceasul deșteptător pe o etajera situată în cealaltă parte a camerei, va trebui să te ridici din pat pentru a-l opri. Odată ce ai coborât din pat, e mai greu să te întorci înapoi.
Unii dintre noi preferă o alarmă tradițională folosind un ceas deșteptător, însă majoritatea ne setăm alarmă direct pe telefonul mobil. Indiferent de opțiune, încearcă să alegi o alarmă pe care nu o vei găși atât de iritantă încât să nu te enerveze în fiecare dimineață!

Trezește-te la aceeași ora în fiecare zi!

Corpul tău funcționează după un anumit ceas biologic, iar dacă te vei trezi la o ora fixă în fiecare dimineață, acesta va deveni astfel condiționat de acest lucru. În timp vei obține astfel un somn prețios și sănătos, iar atunci când ai o ora de trezire exactă, corpul tău va Începe, de fapt procesul de trezire cu mult înainte că alarmă să sune.

Urmează o rutină de dimineață

După ce te trezeșți devreme, provocarea este să rămâi în picioare. Poate îți place să te relaxezi și să-ți savurezi cafeaua, dar această rutină poate deveni însă prea confortabilă. Acest lucru în timp te va face să adormi și să nu mai reușeșți să stai treaz. De aceea este indicat că înainte de a-ți savura cafeaua să faci câteva exerciții, astfel mușchii se vor încorda, iar antrenalina te va ajută să te simți fresh. Exercițiile pot include câteva întinderi, abdomene sau o scurtă alergare.

Îți spunem un mic secret la încheierea acestui articol: O dimineață perfectă este secretul pentru o zi productivă și reușită!

i bine, ca sa poti sa te trezesti usor este indicat sa ai un somn linistit. Insa acest lucru nu este general valabil, pe langa un somn linistit poti incerca si cateva dintre trucurile de mai jos:

Mută-ți alarma cat mai departe de pat

Daca ai alarma de langa pat, cu usurinta, vei fi tentat sa te intinzi si fie sa o opresti, fie sa apesi pe butonul de amanare. Lasa-ti telefonul sau ceasul desteptator pe o etajera situata in cealalta parte a camerei, va trebui să te ridici din pat pentru a-l opri. Odata ce ai coborat din pat, e mai greu sa te intorci inapoi.
Unii dintre noi prefera o alarma traditionala folosind un ceas desteptator, insa majoritatea ne setam alarma direct pe telefonul mobil. Indiferent de opțiune, incearca sa alegi o alarma pe care nu o vei gasi atat de iritanta incat sa nu te enerveze in fiecare dimineata!

Trezește-te la aceeași oră în fiecare zi!

Corpul tău funcționează dupa un anumit ceas biologic, iar daca te vei trezi la o ora fixa in fiecare dimineata, acesta va deveni astfel conditionat de acest lucru. In timp vei obtine astfel un somn pretios si sanatos, iar atunci cand ai o ora de trezire exacta, corpul tau va Incepe, de fapt procesul de trezire cu mult inainte ca alarma sa sune.

Urmează o rutină de dimineața

Dupa ce te trezesti devreme, provocarea este sa ramai in picioare. Poate iti place sa te relaxezi si sa-ti savurezi cafeaua, dar aceasta rutina poate deveni insa prea confortabila. Acest lucru in timp te va face sa adormi si sa nu mai reusesti sa stai treaz. De aceea este indicat ca inainte de a-ti savura cafeaua sa faci cateva exercitii, astfel muschii se vor incorda, iar antrenalina te va ajuta sa te simti fresh. Exercitiile pot include cateva intinderi, abdomene sau o scurta alergare.

Iti spunem un mic secret la incheierea acestui articol: O dimineata perfecta este secretul pentru o zi productiva si reusita!

Vremea

Azi

Ashburn

0°C
sunny
80
2.24
1026

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook