Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Tatuatori și copii bolnavi de cancer

 Care este legătura? Sunt convins că te întrebi…

Hai să o luăm altfel:
Vrei să faci bine unui copil bolnav de cancer? Normal că vrei! Știu că vrei, și mai mult , sunt aici să te ajut să vrei. În timp ce ție îți merge bine și sunt convins că îți merge foarte bine, niște copii cărora le merge mai puțin bine au nevoie de puțin din binele tău…ca să se facă bine.

Prietenul meu, fratele meu Vlad de la Famous Tattos din București și-a adunat echipa pentru a da din binele lui mai departe. A inițiat o campanie (mai mult decât lăudabilă) de strângere de fonduri pentru copii bolnavi de cancer.

Practic o parte din banii generaţi  de salonul pe care îl deține vor fi direcționați către acești copii sărmani, iar pe cealaltă parte ne invită pe noi toți, cei care suntem norocoși să ne meargă bine să facem la fel: să donăm.

Cât de mult este nevoie?
Oricât!
Orice leu, cât de paraleu, contează.

Scopul acestui material este să te facă să te miști puțin pe scaunul pe care stai acum și să te facă să bagi mâna cât de adânc poți în buzunar. Și sunt convins că o vei face.

Iată mai jos ce spune chiar Vlad despre această campanie.

Pe cei de la Famous Tattoos îi găsiți pe FaceBook (da click) sau la ei la sediu:

Strada C. A. Rosetti nr.25, Interfon C002
Bucharest, Romania
 Telefon: 021.3137337 / 0765275860Stiu ca vrei sa donezi si o vei face, asa ca te rog fie sa iei legatura cu ei direct pe pagina de FaceBook sau telefonic, fie sa imi scrii mie la marius{@}te-ajut.ro
Sunt etern recunoscător…eu si câţiva copii care se vor face (mai) bine!