Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Pe bune….chill că e totul în regulă!

Umblă pe internet o veste bombă (eu am aflat-o azi de la un coleg): în 4 Ianuarie 2016 se vor alinia planetele și pentru câteva minute gravitația va scădea. Practic o să fim capabili să zburăm pentru câteva minute.

Mi-am scuipat cerealele de râs când am citit imbecilitatea asta.

Dar undeva în gândul meu mi-am zis: “Man…chill că ăștia sunt pe bune. Mai pe bune și decât mișcarea Raeliana. Un gram de adevăr trebuie să existe.

În mai puțin de 3 minute (pe ceas) am reușit să demontez toată catastrofa ce se abate asupra noastră în mai puțin de o lună.

Iată cum s-a întâmplat în 2014.

Geană la cum a fost în 2015.
Well, we now have the claim that early next year—on Jan. 4, 2015 at 09:47 PST to be exact—due to the combined gravity of Jupiter and Pluto, you will be able to jump in the air and float for just a couple of seconds (or at least fall more slowly, depending on different “sources”).

Stai să vezi cum o să vină în 2016 conform jegului de publicație online Aktual24 (Notă: ești mai idiot decât prevede legea dacă citești ceva de pe mizeria aia).
zic ei: “Pe 4 ianuarie 2016, la ora 9.47 planeta Pluto se va afla in spatele planetei Jupiter, ambele aliniate cu Pamantul. Fenomenul, care va dura doar cinci minute va afecta si planeta noastra, prin faptul ca gravitatia se va reduce. Fizicienii spun ca, in tot acest timp, daca vom incerca sa facem un salt, vom avea senzatia ca plutim, iar timpul revenirii pe pamant va fi de 3 secunde in loc de 0,2 secunde, cat este necesar in conditii normale.”

Sfatul meu: Stai chill că nu acuma o mierlim. Mai mult, bagă informația asta unuia de la tine din lista de FaceBook care se pregătește să sară de pe bloc în 4 Ianuarie. S-ar putea să-i faci un bine….sau nu.

Surse:
2014
2015
2016