Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Intr-o lume orbita de ocultism versus religie, Satan si-a facut loc in spectrul public la Detroit.

Site-ul Stuff.co.nz a publicat recent urmatorul articol.

Am să mă străduiesc pentru mințile destupate autohtone să “traduc” acest gest al americanilor.
De regulă mă feresc să scriu despre subiecte precum religia deoarece consider că acest subiect trebuie să fie unul intim care să nu facă subiectul de discuție a celorlalți, însă, pe cealaltă parte, trăim în țara lui Daniel Preafericitu’ și tare sunt curios cum ar accepta o asemenea desfășurare de “satanism” poporul supervizat de Dani.

Se pare că sculptura înfățișând-ul pe Satan a fost pusă în operă de o organizație satanistă. În cadrul “ceremoniei” de dezvelire a sculpturii doi inși au celebrat prin a se    linge    săruta. (vezi video în articolul original) (pentru minoritatea LGBT: Fix de asta au ceilalți o “problemă” cu voi, pentru că faceți astfel de gesturi de sfidare).

Oare Preafericitul Daniel ar avea ceva împotriva unei sculpturi cu Satan ca cea din Detroit?

Personal sunt absolut convins că da. Sunt sigur că s-ar tăvăli pe jos ca în chinurile facerii ca o asemenea sculptură să nu fie afișată în public. Mi-ar plăcea însă să găsesc un creștin care să îmi vorbească despre toleranță și despre respectarea tuturor semenilor noștri (așa cum ne învață Biblia), însă îmi vine greu să cred că există un om cu așa libertate în gândire care să își spună “credincios”.

Oare cum ar primi românii o astfel de “Expoziție”?

Oare câte babe și-ar face cruce pe “fast forward mode” numa’ numa’ să dispară hidoșenia?

Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă o astfel de statuie ar fi dusă la Iași prin luna August când se adună acolo j’de’mii de credincioși că să pupe niște oase?

Cred că voi rămâne eu cu întrebările mele deși tare mi-ar plăcea ca acest articol să stârnească o dezbatere publică pe marginea întrebării:

Ar fi bine sau nu să punem undeva in public o statuie a lui Satan similară cu cea din Detroit?

Produse evoMAG.ro