Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Rochie de mireasa de la Tina Olari

Nu am crezut ca o sa ma apuce vreodata scrisul despre o rochie de mireasa…insa iata ca o fac si pe asta.
Eu sunt un impatimit al frumosului in toate formele lui. Fie ca este vorba despre arta, muzica sau masini…tot ceea ce e frumos imi place.
Acum ceva vreme m-am lovit online de o poza. Este vorba despre o rochie de mireasa semnata de Tina Olari.
M-a atras instanataneu faptul ca era diferita de tot ceea ce vedeam prin vitrine sau online. Prin natura meseriei mele sunt atent la astfel de detalii si trenduri chiar daca rochia de mireasa este un accesoriu vestimentar exclusiv feminin.
Sa revenim….m-a atras faptul ca era “altfel”….era naturala, organica si decenta.

Rochie de mireasa conceputa de un designer recunoscut international

Am inceput sa “sap” si sa incerc sa aflu de ce Tina Olari nu este in ton cu tot kitch-ul pe care cu voiosenie il importam de prin China. In sapaturile mele am gasit enorm de multe articole despre Tina. Ba ca e o super romanca care ne face cinste, ba ca a facut ca a dres, ba ca, ba ca…insa din punctul meu de vedere singurul lucru care merita mentionat de extrem de multe ori este ca Tina este cea care a conceput si realizat absolut toate creatiile purtate la Miss World in 2015. Habar nu aveai de asta, asa-i? Nu-i bai pentru acum ai habar. :)

Tu ce rochie de mireasa iti doresti?

Si acum vin cu intrebarea: Tu ce fel de rochie de mireasa iti doresti? Vrei una adusa cu vaporul din China dar care are o eticheta bine printata si vanduta la super pret intr-o locatie centrala sau iti doresti o rochie conceputa si croita in Romania de un super designer recunoscut international?  Daca ai gasit raspuns la intreabrea aceasta, probabil ti-ai dat seama si de ce am scris acest articol. Cred din toata inima ca noi romanii ne facem rau singuri ignorand tocmai talentele si valorile pe care deja le avem.

Apropos, stiai ca Tina s-a mutat din Spania inapoi in Romania tocmai ca sa isi poata oferi creatile aici in tara?

Intre timp am aflat multe despre Tina Olari. Am descoperit ca avem acelasi oras natal si mai mult, ne-am si imprietenit. Colegii mei de la Magic 5 au ajutat-o chiar si sa isi refaca website-ul.

Am descoperit un designer super fain si talentat, un om cu griji si dragoste de tara si de frumos, o super tipa care isi doreste ca senzulaitatea si frumusetea romancelor sa fie complimentata prin creatiile ei.

Sper ca te-am convins sa arunci o privire peste creatiile lui Tina. Rochiile ei de mireasa sunt extraordinare si ii doresc sa aiba parte de cele mai senzationale poze la cele mai frumoase nunti din 2018.

Disclaimer:
Nu m-a platit nimeni sa scriu acest articol, nu am nimic de castigat de pe urma acestui articol.
Tot ceea ce scriu aici pe acest website se bazeaza fie pe credinte proprii fie pe experiente personale.