Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hai cu totii sa redevenim….oameni!

M-am “impiedicat” de un proiect atat de frumos incat nu am cum sa nu il impartasesc.
Mai mult, se potriveste atat de bine cu tot conceptul acestui blog, incat nu am avut cum sa nu il impartasesc cu tine.

In linii mari. Niste super oameni vor sa ajute alti oameni sa redevina oameni.
“Super oamenii” sunt oameni normali ca si noi, iar “alti oameni” sunt oameni cu o conditie sociala precara.
Daca ai o afacere in Bucuresti si esti genul de antrepenor care pune valoare pe oamenii care ii asigura dezvoltarea afacerii, te rog sa citesti mai jos.

Pe acesti “super oameni” ii poti gasi aici: https://www.facebook.com/redevenim

Iata ce spun ei:

Proiectul Redevenim este o initiativa a Asociatiei Tineri pentru Tineri Romania care isi propune sa reintegreze socio-profesional oamenii strazii din Bucuresti.

Pe scurt, am inchiriat un apartament cu 4 camere intr-un bloc absolut normal, in care oferim adapost pentru 6 barbati (momentan avem doar un apartament, pe viitor daca vom avea mai multe, intentionam sa ne adresam si femeilor fara adapost).
Pe langa adapost, acestia primesc la inceput si mancare, haine, telefon etc. Pe scurt, li se ofera toate conditiile pentru a putea sa inceapa sa munceasca si in scurt timp sa reuseasca singuri sa-si asigure toate acestea.

Beneficiarii cu care lucram trebuie sa nu aiba dependenta de alcool, droguri sau alte substante, sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani si cel mai important, sa fie motivati ca prin munca cinstita sa isi depasaca conditia actuala.

O problema des intalnita in cele 10 luni de cand derulam acest proiect este ca locurile de munca pe care ei si le gasesc sunt destul de instabile. Majoritatea angajatorilor nu ofera contract de munca, ii solicita cate 12 -14 ore pe zi, ofera salarii foarte mici, profitand de faptul ca sunt in situatii critice.
Beneficiarii au experienta in diverse domenii: bucatarie, constructii, paza, spatii comerciale, spalatorii auto, brutarie etc.

Daca aveti nevoie de oameni pe care sa ii angajati si carora sa le oferiti o sansa reala la o viata normala si doriti sa-i chemati pentru un inverviu va rog sa completati acest chestionar: http://goo.gl/Q6XJQV