Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Petrecere copii?

Are sens semnul acela al intrebarii pentru ca da, chiar te intreb daca te intereseaza subiectul.
Daca esti ca mine, parinte adica, inseamna ca ai dat cel putin o singura data o cautare pe Goagal dupa expresia “Petrecere Copii“. Mai mult, inseamna ca te-ai lovit de un sute de website-uri dubioase, facute doar sa fie si puse pe internet mai mult sa te incurce decat sa te descurce.

Cum organizezi o petrecere de copii?

….daca tu nu ai experienta in asa ceva? Ei bine, am aflat raspunsul: vorbesti cu cineva care se pricepe si care din asta isi castiga existenta, iar daca ii vrei pe cei mai buni si mai oameni din domeniu, atunci ii alegi pe cei de la DiZeMaNePe.

Inainte sa iti vina sa spui ca aceasta este o reclama proasta, asa cum multi altii fac, vreau sa iti trag frana de mana si sa iti spun de ce am scris despre petrecerile de copii dupa ce l-am cunoscut pe Iulian de la DiZeMaNePe. Pentru articole care sa contrabalanseze cu acesta, poti sa arunci o privire despre ce parere am despre unii care se ocupa cu reparatul de masini in Ploiesti, aici.

Inapoi la petrecere copii

Cum ziceam: l-am cunoscut pe Iulian. Dupa ce am povestit cu el cateva ore am inteles de ce ai nevoie de nervi de otel si extrem de multa pasiune si determinare pentru a putea sa iti asumi rolul de organiztor de petreceri de copii. El a inchegat o super echipa formata din animatori, magicieni, zane si alte personaje de prin cartile de colorat cu care strabate locatiile din Bucuresti si imprejurimi pentru a ii inveseli pe cei mici.

Din pozele pe care le-am vazut la ei pe site cat si din ce mi-a povestit Iulian, cei mici sunt genul de clienti fideli si recurenti la modul la care dupa ce i-au facut sa zambeasca o singura data, ei cer in continuare petrecere cu DiZeMaNePe! Voiosie, veselie, voie buna….cine nu are nevoie de asa ceva?

De ce DiZeMaNePe?

Pai….chiar asa. De ce DiZeMaNePe si nu o alta firma care organzieaza petreceri de copii? Hai sa iti spun. Ei au o chestie pe care o laud si o salut. Pe langa faptul ca echipa de la DiZeMaNePe e mai mult decat super, mega, hyper pregatita si profi, ei au inventat o chestiune care se numeste #FapteBune. Aduna 10% din tot ceea ce incaseaza si ii pun bine. Dupa ce se strang banuti la pusculita, merg catre acei copii de ii vedem prin postarile de FaceBook si le aduc zambetul pe buze. Fie ca e vorba despre orfelinate sau spitale, cuvantul “petrecere” e si pe buzele acelor copii mai putin norocosi.

Si acum revin: de ce ai mai cauta niste super animatori pentru petrecerea ta cand ai la dispozitie niste super oameni care fac tot la superlativ si care castiga la capitolul porfesionalism si empatie?

Nu mai cauta! Stai o secunda, proceseaza ce am scris mai sus si intra in contact cu cei de la DiZeMaNePe ca sa vezi cum pot livra zece galeti de fericire si in viata ta.

Ii gasesti aici: DiZeMaNePe.ro
sau aici: DiZeMaNePe pe Facebook

Petrecere sa fie!!!

An-Tan-te…da? :-)