Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Îl cunoști pe Octavian Nita? Nici el pe tine, însă el are nevoie de ajutorul tău.

Atenție: Nu urmează un articol lacrimogen, cu artificii în cuvinte și povești demne de un nou serial pe Acasă TV. N-ar sens, n-are rost și nici nu folosește absolut nimănui o incursunie mentală într-o poveste de genul. Ceea ce am să relatez în rândurile care urmează este o poveste seacă, tristă, idioată pe alocuri și tembelă. Ea se desfășoară concomitent cu viața ta aceea comodă și / sau plină de “n-am timp”, “am și eu problemele mele”, “n-am suficienți bani”.
Hai să ți-o spun cât pot de frumos: Dacă nu te cheamă Octavian Nita, NU ai probleme! 
De ce spun asta? Ei bine pentru că Octavian se află într-un scaun cu rotile de 19 ani deja. Octavian are doar 37 de ani și jumătate din viața lui și-a petrecut-o luptând pentru niște lucruri pe care tu le consideri abosolut banale…unul dintre ele fiind mersul pe jos (gândește-te la asta data viitoare când n-ai chef de altceva decât să tolanesti la TV o zi întreagă).
Un moment de lipsă de concentrare, o secundă prea devreme și un plonjon în apă într-un călduros August s-a transformat într-o tragedie în care un tânăr a alunecat, s-a lovit și viața lui s-a răsturnat.
Ce a făcut acest tânăr? A luptat! Încă o face.
Repet: nu vreau să scriu drame lacrimogene ci vreau să-ți cer să faci  doua lucruri:
Primul este să te uiți la Ocatvian și să îți spui după aceea ție că ai probleme.
Al doilea este să conștientizezi cât de penibil ai fost făcând primul lucru și să încerci să îți repari greșeala. O poți face ajutând-ul pe Ocatvian.
Fie donezi folosind detaliile de mai jos, fie apeși pe butonul de la finalul articolului și te duci la el pe site și citești toată povestea nescrisă aici și decizi în cunoștință de cauză. Ce e cert este că el are nevoie de tine și de ajutorul tău.

Nu uita că și un amărât de “share” poate să facă diferența.

Aici donezi:

CONT PERSONAL: Octavian Adrian Nita

MONEDA: RON
IBAN: RO79BRDE300SV33630113000
BANCA: BRD GSG

SWIFT CODE: BRDEROBUXXX / BRDEROBU

Aşa poţi intra în contact cu Octavian:
Octavian Adrian Nita
Phone: 0723196594
Email: octavianadriannita@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/implinestiunvis.ro/