Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

V-am spus ca mi-am reparat maşina? Am făcut-o la nişte oameni deosebiţi: Custom Automotive Service Auto.

Dacă și tu ești la fel de maniac cu mașina ta ca și mine, atunci sunt convins că încă nu ai găsit acel service auto unde atât tu cât și ea să vă simțiți ca și acasă. De ce spun cu atâta certitudine asta? Pentru că sunt absolut sigur că și tu te-ai lovit de tot soiul de “service-uri auto specializate” care mai mult ți-au scos peri albi decât ți-au reparat mașina.

De curând căutăm un service auto să fie capabil să “înțeleagă” minunatul meu Ford Focus 2.0 TDCI. Este o mașină relativ rară pe la noi prin țară (pentru că romanu’ fuge cât vede cu ochii de mașini cu motoare “mari”), așa că până acum am dat doar de “mecanici” care au bulbucat ochii când deschideau capota.
Aveam de schimbat kit-ul de ambreaiaj, așa că de data asta am început să întreb pe forumuri și pe grupuri specializate de pe FaceBook de un service în care mecanicii să și știe ce să facă. Am primit mai multe recomandări, însă am primit de la mai mulți oameni aceeași recomandare:

Custom Automotive Service Auto

Inițial le-am dat un mesaj cu toate durerile mele pe FaceBook prin intermediul paginii lor (click AICI).
Mi-au răspuns prompt, la obiect și la toate întrebările pe care le aveam (și crede-mă că erau multe). Am stabilit de comun acord o zi de miercuri ora 9.
La ora convenită m-am prezentat la ei. Sunt locati pe Bulevardul Regiei nr.2 sector 6
Toate bune și frumoase, le-am lăsat mașina să își facă treaba și am plecat.
M-am reîntors după 5 ore și i-am găsit meșterind la Mitica mea.
Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul că toate piesele vechi pe care le schimbaseră erau adunate într-un colț și s-au oferit să mi le dea mie (gest de cel puțin bun simț zic eu).
Mai mult, au fost foarte atenți atât la felul în care era executată lucrarea cât și la felul în care eram eu tratat în timp ce așteptam să se termine lucrarea.

 

Am plecat de acolo cu o maşină nouă. Mulţumesc Custom Automotive

Concluzie: Dacă ai un Ford (și nu numai) care îți dă bătăi de cap, Custom Automotive rezolvă și o face la un preț mai mult decât rezonabil într-un ambient foarte prietenos. Recomand!

Later Update: Mașina mea a făcut ceva “figuri” minore după ce am plecat din service. Cei de la Custom mi-au oferit super suport telefonic.

http://customautomotive.ro | 0723 355 884