Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Zilnic ne lovim pe rețelele sociale de cazuri disperate care au nevoie de bani.

Pe scurt: am găsit o pagină de FaceBook care este interfața unui proiect ambițios. Am vorbit cu cei care se ocupă de acest proiect și i-am întrebat cu ce îi pot ajuta. Mi-au răspuns că nu au (îneapărată) nevoie de bani ci au nevoie de mai multă expunere pentru cazul pe care încearcă să îl susțină în acest moment.

Fă cunştinţă cu Maia.

Maia are o problemă de sănătate care îi frânge oasele.
Maia are nevoie de bani, însă mai mult are nevoie ca lumea să știe că există mulți alți copii ca și ea.

Nevoie de bani

Maia.

Cei de la “Ne Distrăm și Ajutăm” o ajută pe Maia. Cum fac asta? Au organizat o petrecere într-un local din Ploiești la care toate biletele s-au vândut deja.

Însă povestea nu se oprește aici. Oamenii aceștia care AJUTĂ au nevoie de ajutorul nostru.

Au nevoie să ducă mesajul mai departe și să crească organizația lor.

Au nevoie ca ceea ce fac ei să fie dincolo de nevoia efectivă de bani. Trebuie ca mesajul lor să ajungă la cât mai multă lume, și într-o țară în care ne-am ales președintele pe FaceBook avem puterea să ajutăm. Te costă un banal CLICK.

Nu trebuie să mi-l dai mie la acest articol. Fă-o pe pagina lor de FaceBook (dă click pe cuvântul FaceBook). Intră în contact cu ei, abonează-te la update-urile lor și interacţionează cu acești oameni minunați care dăruiesc din timpul și resurselele lor pentru a ajuta.
Repet: nu te costă nimic.

Am mai scris despre cazuri sociale și o voi mai face. Consider că așa pot să dau ceva înapoi lumii în care trăiesc. Nu am cerut și nu voi cere niciodată mai mult decât știu că pot obține. Dacă eu am reușit să-mi rup din timpul meu puțin ca să scriu aceste cuvinte, sunt convins că și tu poți să faci mult mai multe. Puterea este în mâinile tale și îți mulțumesc pentru faptul că ești om.