Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Chiar așa….mărimea chiar contează?

Am auzit de foarte multe ori atât femei cât și “bărbați” afirmând sus și tare că “mărimea nu contează” ci “contează tehnica”.
Acum….eu nu prea înțeleg bine termenul de tehnică când vine vorba de făcut sex sau dragoste sau cum vreți voi să numiți actul.

M-am împiedicat recent peste un studiu care clasifică lumea în dimensiuni…lungimi ca să fim mai exacți.
În timp ce citeam despre cât de dotată este Africa și cât de “subțire” este America mă gândeam că noi românii vom fi undeva pe la mijlocul clasamentului și că vom “reuși” o medie de măcar 15-16 cm per cap de bărbat furajat. Ei bine m-am înșelat amarnic. Conform studiului țara noastră se situează într-adevăr la mijlocul clasamentului însă cu o medie de doar 12 cm.
Prin comparație, lucruri de 12 cm:
– o bancnotă de 1 dolar american
– un iphone 3GS
…ați prins ideea.

Așa că mă întreb: contează sau nu mărimea? Mă interesează în speță opiniile femeilor și nu cele ale bărbaților.

Timpul mi-a demonstrat că un bărbat (hai să îi spunem peste medie ca și mărime) are mai mult succes, este mult mai carismatic și mult mai atrăgător decât unul care deabia atinge pragul măsurătorii din cercetarea de mai sus.

Această ultimă observație mă face să fac o conexiune între “mărime” și avlansa de fătălăi cu care ne confruntăm în ultimii ani (îi cunoști și tu, de regulă după freză erectă contravant). O fi aceasta diferența între fătălăi și bărbați?

Așa că mă repet: Contează sau nu mărimea? Chiar vreau să o aflu din gura voastră doamnelor (a nu se vedea subînțelesul ultimei afirmații).

Vă mulțumesc anticipat în numele tuturor masculilor de la noi din țară care nu ratează nici o ocazie de “a-și măsura….în public”.

Vorba unui prieten de al meu: “Nu există discuție între oameni în care să nu se ajungă la un anumit moment că aceștia să nu vorbească despre….mărime”