Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Unde mancam cel mai bun peste din Bucuresti?
LA PESCARIA DOROBANTILOR

Situat intre celebra (pentru fitele celor care se perinda zilnic pe acolo) Calea Dorobantilor si faimosul cartier Floreasca, mai exact pe Strada Tudor Stefan Nr. 23, La Pescaria Dorobantilor este locul perfect unde poti sa ai parte de o masa copioasa de peste in tihna – un loc unde iti poti odihni sufletul.

Din momentul in care pasesti in micuta locatie, ai impresia ca te-a invitat bunica ta la masa, iar bunica ta este cea mai cool bunica din lume, care a locuit vreodata pe malul Dunarii. Locul este un mix de culori calde cu elemente retro parca smulse din filmele alb negru. Nu exista doua mese care sa fie inconjuarte de acelasi decor, totul e unic.

Mancarea….oooo mancarea. Fiecare tip de mancare din meniul lor bogat te face sa iti doresti si mai mult. Totul este atat de bun incat iti vine sa te intrebi cum reusesc sa aduca Dunarea cea salbatica atat de aproape de epcientrul civilizatiei romanesti.
Am inteles de la cei doi proprietari ca ei folosesc o carte de retete veche din 1963, iar iscusita doamna Zana este cea care da viata acelor retete.
La prima mea vizita am gustat storceag acompaniat de niste genocid, iar ca si aperitiv am gustat icre, macrou afumat si super delicioasa (facuta “in casa”) zacusa de peste.
Cand i-am vizitat pentru a doua oara, am servit plachie cu mamaliga si midii cu un super sos facut din ulei de masline, lamaie, ceva verdeturi si am simtit si niste usturoi (suficient de fin incat sa iti faca pofta de si mai mult). Verdictul: absolut DELICIOS!

Te las acum sa te delectezi cu pozele locatiei si a mancarurilor pe care le poti gasi pe pagina lor de FaceBook. Am inteles ca in curand va fi si un mic site de prezentare (am sa fac un update atunci).
Pana atunci, te invit sa le calci pragul si astept sa imi spui daca am avut sau nu dreptate cand spun ca: La Pescaria Dorobantilor mananci cea mai buna mancare de peste din Bucuresti!”

Pofta buna!

PS: Pentru rezevari va asteapta acest numar de telefon: 0722-271-157 iar programul lor este zilnic incepand cu ora 12 si terminand cu ora 22.
UPDATE: Si-au facut site! Fa o rezervare chiar acum aici: http://www.lapescariadorobantilor.ro/