Grasu XXL – Drumul Spre Succes [Recenzie]

Social | 2021-07-21 14:44:04

Grasu XXL – Drumul Spre Succes

Am ascultat aceasta piesa “pe repeat” cam doua zile. Fabulos.
Hai sa iti spun ce este atat de fabulos la ea:
Este o piesa a carei versuri trebuie sa intre in mintea tuturor dintre noi.

Grasu XXL – Drumul Spre Succes sau “Cum să ai succes atunci când nu îl cauți”

Primele cuvinte pe care le vei auzi în piesă sunt mai mult decât fenomenale. Monologul este de așa natură încât să te pună pe gânduri și să te facă să reanalizezi tot ce ai făcut până acum:

“Cred că orice om dacă-i cinstit, recunoaște că…speră să aive succes. E o ipocrizie să spui: Dom’le nu mă interesează, eu-mi văd de treaba mea…nu, toată lumea vrea succes. Am observat însă, pă bază de experiență, că cei care sunt obsedați de tema succesului deobicei ratează. Sau chiar când îl au sunt nefericiți. De unde rezultă că e ceva…în ăăă reprezentarea noastră spre succes, care nu e integral satisfăcător. Chiar când ai succes îți dai seama că ai o mulțime de alte motive să nu fi integral fericit. Aș spune mai întâi că trebuie să ne ferim să identificăm succesul cu fericirea.”

Versurile lui Grasu XXL care urmează după acest minunat monolg nu fac altceva să întărească ideea că succesul nu este egal cu fericirea, și defapt și de drept despre această mică morală vreau să vorbesc și eu.

Am ajuns atât de ahtiați după foloasele materiale încât am uitat ce este fericirea. Confundăm averile cu fericirea în timp ce am uitat efectiv să trăim. Credem că o mașină, o casă sau un salariu bun pot fi înlocuitoarele unor emoții și trăiri. Ne înșelăm! Exact ca și atunci când punem aspartam în cafea și credem că nu ne îngrășăm. Nu ne îngrășăm însă facem cancer.

Este important să ai succes? Da! Însă este mai important să trăiești în timp ce ai succes!
Banii nu aduc fericirea…banii sunt o consecință. Banii fug de oamenii care fug după bani….la fel și succesul.

Grasu XXL a făcut o treabă excelentă cu această piesă: a deschis puțin mințile celor tineri – cei care sunt fanii lui de drept. Sper să mai urmeze așa piese deoarece chiar îmi doresc că viitorul să fie unul a celor care nu fug după succes ci fug după fericire.

PS: Versurile piesei le gasesti intr-un simplu: Google Search

 

Vremea

Azi

Ashburn

19°C
sunny
39
0.45
1014
Mâine
6°C
14°C
Miercuri
10°C
13°C
Joi
11°C
15°C
Vineri
13°C
19°C
Sâmbătă
10°C
15°C

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook