Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Furtunuri hidraulice Constanta

…sau, unde te duci cand ai nevoie de un furtun hidraulic si il vrei super repede, super comod si sa ai parte de o primire si de consultanta mai ceva ca la magazinele cu staif? La HIDROstore!

In locatia aflata pe Bulevardul Aurel Vlaicu Nr. 125 din Constanta nu vei gasi doar una dintre cele mai mari oferte de furtunuri, cuple, sisteme de ungere, hidraulica, pneumatica plus multe altele din Constanta ci vei gasi si niste omeni dedicati care sa te ajute cu tot ceea ce ai nevoie.
De la o simpla sertizare a unui furtun hidraulic sau inlocuirea lui pana la gasirea de solutii complexe la probleme care par si mai complexe.

Experti in hidraulica si pneumatica

Cum spuneam, am petrecut cateva zile in locatia HIDROstore din Constanta si am ramas placut impresionat. Am gasit oameni dedicati muncii lor cu un mare chef de a ajuta pe oricine le trece pragul, insa ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost felul in care arata HIDROstore. E farmacie. Nu ai zice in veci ca este un super magazin concept de hidraulica si pneumatica ci mai degraba simti ca ai intrat intr-un laborator de experiemente speciale. Totul este absolut impecabil!

furtunuri hidraulice constanta

furtunuri hidraulice constanta HIDROstore

Furtunuri hidraulice si pneumatica la un click distanta

Un alt aspect care mi-a placut la HIDROstore este website-ul lor. Curat, simplu, la obiect si mai ales adaptat zilelor noastre.
Am inteles de la ei ca anul asta vor investi in pregatirea unor cursuri tehnice destinate in prima faza colegilor lor iar dupa personalului colaboratorilor lor. Este fix genul de initiativa pe care mi-ar placea sa o vad mai des si care face tara asta sa mearga inainte. Mai  multe despre cursurile lor poti citi aici: Scoala HIDROstore

Intr-o nota simpla de final. Mi-ar placea sa vad din ce in ce mai multe afaceri romanesti care pun mai mult pret pe calitatea serviciilor (am scris aici despre un alt business similar) decat pe volumul profitului, asa cum fac cei de la HIDROstore. Ei nu numai ca iti propun o serie foarte mare de furtunuri hidraulice, ansambluri de furtunuri hidraulice, pneumatica, servicii industriale, etc, ci si dezvolta in continuu solutii pentru a fi mai aproape de clientii lor si de a eficentiza toate procesele care sunt implicate in dezvoltarea afacerii lor cu un accent deosebit inspre echipa.
HIDROstore face parte din categoria firmelor: “Asa da!” si sunt recunoscator ca am avut ocazia sa-i cunosc, sa lucrez cu ei, sa invat de la ei si sa pot sa ii recomand cu toata inima.

Prin urmare, daca esti in cautarea unui furtun hidraulic, a unei cuple, a unei pompe, a unui furtun de apa, combustibil sau de aer sau pur si simplu ai nevoie de consultanta pentru a dezvolta vreun proiect care implica expertiza celor de la HIDROstore, nu-ti ramane decat sa intri in contact cu ei. Aici ai datele lor de contact:

HIDROstore
Bulevardul Aurel Vlaicu nr 125, Constanța 900154 (click pentru harta)
0751 151 217 (click pentru apel)
hidrostore at stera.ro (click pentru email)
HIDROstore Facebook

Succes!