Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Ești fumător? Citește asta! Car Ionizer

Am dat peste ceea ce ar putea fi numită: “Invenția anului”. Hai să îți relatez toată povestioara.

Săptămâna trecută am participat la un eveniment. Erau invitate mai multe firme iar unele dintre ele și-au prezentat produsele pe care le promovează.
La un anumit moment a venit rândul Clincii de Ozonoterapie Arceda din Ploiești să prezinte un produs. Reprezentanții ei au venit și au făcut următoarea prezentare….live! (vezi video și ia în considerare faptul că deși acesta este un alt film decât cel de la prezentare, procesul în sine a fost identic).

Am văzut ce se întâmplă cu fumul de țigară și instantaneu mi-am adus aminte cum îmi las eu geamul puțin crăpat că să se mai aerisească în mașină. Am fost bulversat și contrariat de ceea ce s-a întâmplat cu fumul din pahar și mi-am zis că e musai să achiziționez gadgetul minune numit (pompos părerea mea) Car Ionizer.

 Zis și făcut! Trecut pe la clinică, primit cadou (pentru că sunt băiat simpatic), testat! Iată concluziile după aproape o săptămână de utilizare a super gadgetului Car Ionizer

După ce mi-a ajuns pe mână am început să îi fac câteva poze ca să vi le prezint (vezi mai jos). Aveam de gând să scriu această recenzie indiferent de rezultatele testarilor mele, deoarece jucăria în sine mi se pare că merită atenția.

Primul lucru pe care l-am observat a fost modul de ambalare. Jucăria vine într-o cutie metalică foarte “fancy” care se potrivește oricărui pretențios în materie de “dau un ban da’ stau în față”.

Desfăcut cutia, și alt aspect care mi-a atras atenția a fost că este aproximativ la fel de lung precum un pachet de țigări (ironic, huh?) :-)
Înfipt jucăria în locul ei (bricheta mașinii) și cam atât a fost.
Și acum păreri despre ce face:
– În prima dimineață (după ce a stat Car Ionizer-ul toată noaptea pornit) mă jur pe ce mă pot jura deși nu e frumos să juri că la mine în mașină mirosea a primăvară, a rouă, a munte dimineața pe la 6 când răsare soarele și plantele încă sunt acoperite de rouă.

– A dispărut aproape integral mirosul de țigară din mașină pe care nu mai reușeam să îl fac să dispară nici cu o armată de brăduleți frumos mirositori.

– M-a întrebat un prieten care nu fumează și care știe cum mirosea mașina mea dacă i-am făcut ceva deosebit în materie de curățenie, fără să știe de minunatul gadget care și-a găsit casa în bricheta mașinii. :-)

O fi bine, o fi rău? Asta nu am de unde să știu. Ce știu cu certitudine este că dacă jucăria asta face ce zice că face, își merită toți banii, care nu sunt mulți. Apropo, o poți cumpăra de aici: Car Ionizer Arceda, și dacă ai întrebări suplimentare poți să le adresezi și pe FaceBook. Din câte știu livrează și prin curierat.

Să revenim. Din punctul meu de vedere orice om care transportă un copil și fumează are nevoie de acest Car Ionizer în mașină. Mai mult, această jucărie mi-a deschis apetitul și în ceea ce privește ozonoterapia care din câte am auzit e dovedită ca fiind cea mai de succes variantă de tratament alternativ care există pe piață în acest moment.

Mai am de testat dacă într-adevăr jucăria va face în așa fel încât scumpa mea soție să nu mai sufere de rău de mașină. Eu personal simt că am un tonus mai ridicat de câteva zile și pot să pun acest fapt și pe apariția în viața mea a minunatei jucării.

Eu zic că acest articol merită măcar un șer din partea ta, așa că folosește butoanele de mai jos.
Să-mi zici cum e după ce îți iei și tu un Car Ionizer.
Și acum poze:

Roviniete.ro