Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

afla despre…Stefan Dobre

Vreau sa iti scriu doua cuvinte despre un om atat de pasionat de ceea ce face incat din mainile si viziunea lui iese aur curat.
Te invit sa il cunosti pe Stefan Dobre – Videograf. El este un om extrem de pasionat de videografie desi mai face si fotografie cand nu este prea ocupat. Il poti urmari social aici iar daca vrei sa il cunosti mai in detaliu o poti face aici.

Acum, de ce il laud asa de tare? O fac pentru ca il cunosc, stiu ce fel de om este si stiu ce scara de valori are. Stiu despre el ca este un om bun si foarte pasionat de ceea ce face. Mai pot spune despre el ca din momentul in care l-am cunoscut (sa tot fie vreo 3 ani de atunci) nu a facut altceva decat sa ma suprinda prin atitudinea si perseverenta lui secondata de extrem de multa creativitate.

El este omul care impreuna cu un alt bun prieten de al meu Alex Moisi au imortalizat cea mai frumoasa zi din viata mea – nunta. A reusit Stefan sa faca o treaba atat de buna incat de fiecare data cand revin asupra acelor poze si filmari ma simt iarasi ca in acea magica zi.

El este prima mea recomandare cand vine vorba despre filmare de nunta, botez, poze de produs, poze de locatie sau editare video si manipulare foto. Este prima mea recomandare deoarece raportul pret/calitate/implicare este cel mai optim din cate mi-a fost dat mie sa intalnesc pe piata.

Gata cu apologia. Te invit sa intri in contact cu el si sa ai o discutie pe marginea proiectului tau. Dupa care, astept din partea ta sa imi spui ca a fost cea mai buna recomandare pe care ai primit-o in ultimul timp. Sunt aici sa #TeAjut!

 

PS: In poza de mai jos il gasesti pe Stefan intr-un moment de maxima seriozitate :)