Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Despre sentimente cu Diplomația Sentimentelor

Recent am dat peste un blog (www.diplomatiasentimentelor.com).
Am vrut să trec repede prin postările lui însă nu am reușit. Fiecare postare, fiecare articol este încărcat de sentimente, de trăiri, de bine.

Nu știu cine stă în spatele acestui proiect, însă îmi este foarte clar că acel cineva are multe de spus despre viață, despre sentimente. Numele blogului este atent ales, iar ceea ce tratează te privește și pe tine.

Am tot scris (și voi continua să o fac) despre lucrurile mărunte din viața noastră. Lucruri care ne fac să fim mai umani, mai toleranți, mai “noi”. Pe Diplomația Sentimentelor aceste lucruri sunt prezentate sub forma unor trăiri, iar reproducerea acestor trăiri este una intimă, plăcută.

 

La un anumit moment în această viață avem nevoie să ne cufundăm în experiențele altor oameni cu care putem să empatizam.

La un anumit moment în această viață avem nevoie să ne cufundăm în experiențele altor oameni cu care putem să empatizam. Diplomația Sentimentelor îți va da ocazia să faci acest lucru. Te vei ragasi, vei râde, te vei întrista după care îți va veni cheful de viață. Așa este acest blog, exact ca acel tip de mâncare pe care îl consumi și îți vine să mănânci mai mult și mai mult, doar că o face din prisma cuvintelor.

Aceasta este recomandarea mea de duminică.
Îți doresc să te regăsești și să citești. Da! Citește până când te dor ochii. Doar așa vei fi capabil să pui la îndoială totul din jurul tău.

Mulțumesc Diplomația Sentimentelor pentru o lectură extrem de incitantă.
quickdating.ro