Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Afla de ce o sa iti dispara Like-urile de pe pagina de FaceBook

Pentru cei care nu au aflat inca: exista posibilitatea ca numarul de Like-uri de pe pagina pe care o administrezi sa scada in perioada urmatoare.

Versiunea scurta si pe intelesul tuturor:

FaceBook a schimbat maniera in care ii numara pe cei care erau loiali paginii tale. Mai exact: va scadea din numarul total de like-uri pe care le ai pe pagina acele conturi care nu mai sunt active (au fost dezactivate de utilizatori), acele conturi ale oamenilor care au decedat (celebrele conturi “memorializate”), precum si acele conturi care nu au mai avut activitate in ultimii ani (utilizatorii nu s-au mai logat de foarte mult timp).
Scaderea dramataica al numarului de like-uri ar putea fi sau nu “dramatica” si aceasta scadere va varia de la pagina la pagina.
Daca administrezi o pagina cu doar cateva sute de like-uri, este posibil sa nu dispara nici unul insa daca administrezi o pagina cu foarte multe like-uri este posibil sa dispara si cateva mii. (vezi exemplul prietenului meu Chriss)

Postare FaceBook

Cum i-au scazut like-urile de pe pagina

Aceasta postare este de ieri, iar nu mai tarziu de acum 3 zile pagina lui Chriss insuma putin peste 20.000 de like-uri in timp ce astazi are putin peste 18.000

Concluzii:

1. Nu e vina ta daca iti dispar like-urile de pe pagina / pagini.

2. Daca cumva administrezi o pagina pentru cineva care este extrem de excitat de numarul de like-uri, atunci ar fi indicat sa ii povestesti cat mai repede despre aceasta modificare a FaceBook-ului ca sa nu ai probleme in momentul in care si pagina ta va suferi de o scadere de like-uri.

3. Toate paginile vor fi afectate despre aceasta modificare insa ea se va perpetua in timp iar time frame-ul nu a fost inca comunicat sau stabilit de catre FaceBook.