Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Serios, cumperi de la Jumbo?  Mai gândește-te puțin.

Sunt ferm convins că ceea ce am să relatez de aici în jos nu va fi pe placul căutătorilor de chilipiruri care frecventează minunatul magazin. Jumbo este un retailer de jucării de prin Grecia (ăia de au dat faliment) despre care poți să citești mai multe aici. Ce este extrem de interesant este că dacă cauți “Jumbo” printr-un Google Search vei descoperi că nici măcar numele nu au fost în stare să și-l aleagă într-o manieră originală, în lume mai existând încă două lanțuri de magazine cu același nume: Jumbo.

 De ce să nu mai cumperi de la Jumbo niciodată în viața ta?

În primul rând pentru că pentru ei nu există clienți. Există doar potențiali hoți care vin la ei în magazin să le fure marfa de doi lei. Peste tot în magazin vei avea parte de un tratament care te va face să te simți mai interlop decât însuși Scarface. De la mesaje audio care îți spun că dacă furi o să faci pârnaie până la mesaje audio care îți spun că ei te pot controla când au chef mușchii lor însă o vor face discret. Să nu uităm de minunatele afișe care în loc să îți spună la ce mai e reducere săptămâna asta înfățișează polițiști și mesaje anti furat.
Parcă îl și văd pe unu’ în pârnaie după ce a furat din Jumbo. Dialogul dintre el și colegii lui de facultate ar suna cam așa:

– Tu de ce ești în pârnaie?
-Am furat o jucărie de plastic din Jumbo.
-Co*eeeee!!! Ești bo$$!

 Anunț pentru patronii de la Jumbo:
Ăia cărora le adresați mesajele atât audio cât și vizuale habar nu să citească și nici să scrie, în schimb știu să pronunțe corect cuvântul ciordeless….am scris despre ei aici.

Nu mai cumpăra din Jumbo deoarece grecii de la Jumbo au impresia că magazinele lor sunt mai cu moț și noi românii niște fraieri.

Concret. Cum dai să intri în minunatul magazin te întâmpina panoul de mai jos.

Jumbo_banii inapoi
A se citi: “Noi îți schimbăm un produs nașpa doar dacă cumperi alt produs nașpa tot de la noi însă banii pe produsul nașpa nu o să îi vezi.”
Din păcate, în România nu există nici măcar o lege care să spună că ceea ce fac ăștia de la Jumbo este ilegal. Dacă vindeau în online era o altă poveste, așa hai să zicem că intri în Jumbo pe cont propriu. și cam în punctul asta ar trebui să faci o verificare în introspecție și să te întrebi dacă tu ai vrea să cumperi de la unii care te forțează efectiv odată ce le-ai dat primul leu din buzunar să rămâi clientul lor?

Concluzie: Jumbo este singurul magazin din România în care mă simt mai interlop decât în Kaufland. Kaufland va rămâne în memoria mea ca fiind locul cu cel mai slab customer care din țară. Doar la Kaufland se uită tanti la tine în coș că să nu-i furi parizeru’ și după aceea te întreabă dacă a fost totul ok în magazin. La Jumbo în schimb ești vizat, avizat, urmărit și atenționat că nu-i fain să ciordești….deși sunt aproape convins că nimeni nu s-ar risca să fure din Jumbo dintr-un motiv extrem de ușor de înțeles: au produse prea proaste și prea ieftine….da’ unele dintre ele faine.