Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Tu te automotivezi? sau…Nu ai vlagă?
Ești obosit și parcă nu îți vine să te apuci de nimic?

Dacă așa te simți în acest moment, înseamnă că este cazul să te automotivezi.

Este atât de simplu să îți găsești acel punct de echilibru, încât uneori îmi vine să îi iau pe cei din jurul meu și efectiv să îi învăț ca pe niște copii de clasa a doua.

Uite ce trebuie să faci pentru a reporni motoarele, ca să te automotivezi:

1. Ascultă acea muzică care te face să prosperi. Cu toții avem o piesă, un gen muzical care ne ridică moralul și ne face să fim activi. Melodiile triste sunt interzise în această situație.

2. Fă puțină mișcare. Nu trebuie să alergi la maraton, însă puțină mișcare va face ca nivelul tău de serotonină să crească și astfel nu te vei mai simți “la pământ”.

3. Intră într-o stare de veselie. Un banc bun, un filmuleț de pe Youtube care te face să zâmbești, toate ajută pentru a intra în această stare. Starea de veselie este primul promotor al unei stări în care trăiești.

4. Pune după tine gândurile nesănătoase. Te gândești la ceva ce a fost și nu mai este, ai fi vrut să schimbi ceva însă este prea târziu? Uită! Pentru a te automotiva ai nevoie să trăiești acum și nu atunci.

5. Stabilește-ți un scop pentru astăzi. Setează în mintea ta acel lucru pe care vrei să îl îndeplinești. Scrie-l pe hârtie și după aceea scrie și pașii pe care trebuie să îi faci pentru a-ți atinge scopul. Vei intra într-o stare de acțiune!

6. Gândește-te la tine și nu la cei din jurul tău. Comparația este cel mai oribil virus al zilelor noastre. Ceea ce suntem, credem, știm, facem ne face să fim unici. Dacă ne vedem din prisma altor oameni nu facem altceva decât să punem la îndoială ceea ce suntem defapt.

7. Adoptă o gândire de gladiator. Intră în arenă conștient fiind că poate este ultimul tău act în această viață și dă absolut tot ceea ce ai. Dacă reușești să intri în această stare, nimic nu îți va sta în cale și vei reuși să duci la bun sfârșit absolut tot ceea ce ți-ai propus.

Aștept de la tine punctul 8. Îl poți exprima aici sau  pe FaceBook.

__________________________________________________________________________

Poate ți-ar plăcea și : Cum sa nu mai fi singură!
Ma gasesti la marius{@}te-ajut.ro