Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cum sa reduci numarul caloriilor?

Stiai ca, nu este de ajuns sa tii o dieta pentru a reduce numarul caloriilor! Daca iti doresti sa scapi cat mai repede de caloriile in plus este indicat sa combini dieta cu putina miscare… In acest articol iti propun sa descoperi beneficiile unei sedinte de Aquagym.
Nu este nevoie sa fii expert in etimologie pentru a intelege ce este Aquagym: inseamna sa faci diferite exerctii in apa. Un antrenament complet, usor, care este bun pentru corp, inima si spirit. Un corp armonios si o minte relaxata, fara prea multa sudoare … Asta e exact ceea ce avem nevoie pentru a fi in forma!

Aquagym este:

BUN PENTRU CORP

Odata ajuns in apa, corpul cantareste doar o sesime din masa sa si toate miscarile devin mai usoare, chiar daca apa creeaza o rezistenta mai mare decat aerul. De aceea, Aquagym este atat de bun pentru a va modela corpul. Muschii muncesc mai mult fara sa observati.
Varietatea miscarilor permite intregului corp sa functioneze. Subtierea taliei, tonifierea pieptului si a feselor, intarirea spatelui si a muschiilor abdominali, tonifierea brațelor și a umerilor … Aquagym face totul!
În ceea ce privește consumul de calorii, stiati ca în 30 de minute de exerciții se ard aproximativ 600 de calorii, echivalentul a o ora si jumatate de fitness in afara apei?
In cele din urma, datorita rezistenței apei, fiecare mișcare masează suprafața pielii, stimuland fluxul sanguin, reducand retentia de apa si celulita.

BUN PENTRU SANATATEA TA

Aquagym consolideaza muschii, mareste ritmul cardiac si imbunatateste tonusul respiratiei si fluxul sanguin. In plus fata de toate avantajele pe care le poate avea orice sport, avantajul Aquagym este acela ca este “non-traumatic”. Spre deosebire de multe activitati ce au loc in afara apei, riscul de ranire este minim. Rezistenta apei previne muschii tensionati si inflamati. Toate socurile sunt amortizate, nu exista impact cu solul. In plus miscarile sunt lente si delicate.
Rezultate: articulatiile tale vor functiona usor si iti vei recastiga flexibilitatea fara stres.
Exista putine contraindicatii pentru Aquagym, dar ca in cazul oricarui sport, inainte de a incepe, discutati despre acest lucru cu medicul.

BUN DE LA VARSTA DE 7 PANA LA 77 ANI

Deoarece Aquagym este un sport fara riscuri, este accesibil tuturor, indiferent de conditia fizica, greutate, varsta etc. Fac exceptie insa femeile insarcinate. Nu trebuie sa sti sa inoti, multe exercitii se fac langa marginea piscinei. Sunt ideale cate doua sesiuni de 45 de minute pe saptamana.

BUN PENTRU A INCEPE ACUM

Aquagym nu necesita un echipament sofisticat. Ai nevoie doar de un costum de baie confortabil care sa-ti permita o buna libertate de miscare si sa reziste clorului. Aduceți de asemenea o pereche de papuci pentru a evita alunecarea în timpul exercițiilor.

Acum si in Ploiesti, poti veni la sesiuni de Aquagym intr-o locatie centrala unde buna dispozitie e la ea acasa. Aceasta locatie se numeste Aquafitt. De asemenea, pe langa sesiunile de Aquagym la Aquafitt vei putea participa si la sesiuni de Kangoo Jumps.
Instructorul, Maria Nica, va face din fiecare sedinta o explozie de voie buna, care te va ajuta sa te deconectezi de la stresul cotidian.
Descopera mai multe informatii despre programari vizitand website-ul nostru http://aquafitt.ro/.