Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Te-ai intrebat vreodata cum sa nu mai fii singura?
Da. Ma refer la tine cititoarea mea care in acest moment esti singura si nu ai habar ce sa faci.

In acest articol ma voi adresa exclusiv femeilor, insa daca esti barbat poate iti suna si tie intr-o proportie mai mare sau mai mica.

Te-ai intrebat: “cum sa nu mai fiu singura?”
Stiu ca ti-ai pus intrebarea aceasta de o mie de ori din momentul in care ai realizat ca esti singura.
Ai ajuns si in momentul in care ti-ai spus ca: “E mai ok sa fiu singura”
Realitatea este insa ca singuratatea doare…si doare al naibii de tare.

Uite ce trebuie sa faci ca sa nu mai fi singura:

1. Citeste acest articol, si accepta faptul ca tu pentru tine esti cel mai important lucru din lume!

2. Nu incerca sa fortezi lucrurile sa se intample. Natura umana este tot o natura, iar lucrurile in natura se intampla…natural. Adica de la sine.

3. Nu dispera! Nu ajuta cu absolut nimic sa fii disperata din cauza situatiei in care te afli. Ca toate celelalte situatii din viata ta si aceasta are un termen de expirare pe ea….va trece.

4. Uita-te acolo unde trebuie sa te uiti si nu acolo unde crezi ca trebuie sa te uiti.
Ma refer aici la “Fat Frumos pe cal alb”. Sunt absolut convins ca 90% dintre femeile singure au asteptari mult prea mari in ceea ce-l priveste pe cel care le va scoate din situatia in care sunt. In cele mai multe dintre cazuri asteptarile sunt de ordin material sau legate strict de felul in care ar trebui sa arate EL. (stiti voi: inalt, brunet, cu ochii verzi, devreme acasa…). Ei bine EL in acea forma nu exista! Daca exista si nu este inca “luat”, atunci fie e gay (si nu are ochi pentru voi), fie are un “bagaj” atat de mare si de complicat incat o relatie cu el ar fi o corvoada.

5. Fii tu! Fa-te frumoasa, ai grija de tine si comporta-te natural. Nu mima persoana care esti cu adevarat.

6. Nu-l mai cauta. In loc sa iti petreci timpul cautandu-l, mai bine iti petreci timpul focusandu-te pe tine si pe cine vrei sa fii cu adevarat.

7. Nu ii lasa pe cei din jurul tau sa vada ca esti singura.
In momentul in care pagina ta de FaceBook arata ca si Zidul Plangerii, potentialii tai admiratori vor migra mai repede de pe acea pagina decat ar face-o un preot de pe acest blog.

8. Iesi in lume si experimenteaza. Habar nu ai cate chestii sunt de facut in lume si care nu au deloc legatura cu statutul de “persoana care face parte dintr-un cuplu”.

Astea sunt sfaturile mele. Sunt absolut convins ca daca vei urma aceste sfaturi, in curand persoana pe care o cauti se va “impiedica” de tine. Nu uita ca viata este ceea ce facem noi in timp ce ne traim viata.
Nu am cunoscut pana acum o femeie care sa fie urata, la fel cum nu am cunoscut o femeie care sa spuna despre ea ca nu este grasa.
Sunteti minunate cu toate, insa trebuie sa invatati ca lumea aceasta are un obicei de a se invarti singura, iar noi restul nu suntem altceva decat martori ai acestei miscari.

_______________________________________________________________
Cred ca ti-ar placea si: Cel mai important sfat pe care il poti afla
Ma gasesti la marius{@}te-ajut.ro
sau pe FaceBook