Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cum să câștigi la Loto!

Acum ai super ocazia vieții tale. Îți voi oferi o super soluție pentru a câștiga la loto. Vei câștiga atât de mult încât îmi vei mulțumi cu vârf și îndesat. Nu ai nevoie de școală, nu ai de cunoștințe de matematică sau de prea mulți bani. Ai nevoie doar de puțină minte….și sunt sigur că din aia ai măcar un gram.

Ești pregătit? Vrei să afli cum să câștigi la Loto? Mai stai puțin că am să îți zic în câteva rânduri.

Până atunci hai să îți spun ce s-a întâmplat ieri 30 Decembrie 2015.

Ei bine, ieri au fost extragerile la Loto. La 6 din 49 s-a câștigat premiul cel mare. Nimic întâmplător în faptul că s-a câștigat în ajunul anului nou, la fel cum nu este întâmplător că ultima dată s-a câștigat de paști și nici că anterior s-a câștigat tot în ajunul anului nou. Concluzie: dacă vrei să câștigi la Loto, joacă doar de anul nou și de paști.
Ce s-a mai întâmplat ieri? Ei bine s-a câștigat premiul cel mare de către doi inși. Foarte tare. Norocoșii de ei. Nu-mi vine să cred cât noroc pe capul lor. Unde mai pui și faptul că sunt din aceeași localitate? Unde mai pui că au jucat biletele fix în aceeași agenție? Unde mai pui că agenția este într-o localitate de dimensiunile unei localități gen Adunații Copăceni? Cât noroc pe aia din Găești județul Dâmbovița! Acum au bani acolo în localitate de subit vor crește nivelul de trai al lor și a tuturor celor din jur. Propun: cei doi câștigători să fie primari! Vor rămâne la fel de anonimi ca și actualul primar din Găești. Loteria Română va avea grijă de asta.

Iată că ai ajuns la final și acum sunt nevoit să îți dau rețeta. Trebuie să îți spun cum să câștigi la Loto!

E extrem de simplu: NU JUCA LA LOTO!

Loteria este taxa pe prostie iar în România loteria este mai mult de atât. Eu sunt surprins cum încearcă și reușesc ăștia de conduc această afacere să ne prostească de fiecare dată, de sărbători, cu niște povești mai mult decât inventate, iar noi credem. Credem pentru că suntem idioți.

Vine anul nou și vreau să te rog ceva: NU mai fi idiot! Gata! În 2016 nu mai ai voie să fi idiot și nici nu mai ai voie să joci la loto. Sigur așa o să câștigi ceva.

Îți doresc un an nou plin de minte.