Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Cum să capitalizezi un viol

Este chiar extrem de simplu sƒă capitalizezi un viol. Zilele astea toată România a sărit la propriu și la figurat în aer pe marginea presupusului viol de la Vaslui. Spun “presupus” deoarece deocamdată nu există nici o sentință definitivă, o condamnare, o atenție, o măslină, alea alea.
Tot zilelea astea toți săracii, toate “vedetele”, toți Neica Nimeni au sărit de funduleț în sus să condamne violul (ăla de la Vaslui…nu altul). Am tot citit că “trebuie ăia omorâți” sau (cea mai des folosită) “trebuie ăia castrați chimic”, bașca a sărit de popou și un “interlop” de pe undeva de prin Molodva care a promis că după ce ajung tăntălăii ăia 7 la pârnaie are el grijă să facă și ei “Sex surpriză”. Nu mai devreme, să nu înțelegem greșit. Zmardoiala în România nu poate avea loc în timpul prezent sau în viața reală. Zmardoiala în România are loc cândva în viitor și dacă se poate doar virtual. Chiar mi-aș dori să știu câți din cei 100.000 de oameni care au semnat nu știu ce petiție ca justiția să facă nu știu ce muschiu’ lor vroiau ei au trecut macar o singură dată pe lângă vreun terminat care îi oferea machiaj permanent unei domnițe fără să facă nimic. Mi-aș dori dar nu voi afla.

Iată nişte circumstanţe în care ar fi bine să capitalizezi şi tu un viol. Nu uita ca violul e la modă in România şi este un subiect foarte discutat.

1. Ești atât de singur pe FaceBook încât singura postare la care ai avut mai mult de un like a fost când ți-a dat și mătușă-ta (aia care dă like la orice) like?
Scrie ceva nasol de violatori. Bagă și un haştag cum că ești bărbat adevărat. Bagă și de o castrare chimică și dacă poți folosi organul genital bărbătesc în contextul unei promisiuni de moarte cu siguranță îți vei lua cel puțin 10 like-uri.

2. Ești o companie care vinde marmeladă și pe pagina de FaceBook ai doar 5 oameni care apreciază firma?
Nu-i bai! Bagă și tu un text de genul: “Nimeni nu merită să îi se rupă fâşu’ până când îi sare marmelada! #NuinseamnaNU” și te-ai scos. Cei 5 angajați care au dat like paginii acum vor da și şer și cu puțin noroc toată România va afla că produci marmeladă.

3. Ești “artist” și nimeni nu a dat play ultimei tale piese de frică să nu fie la fel de proastă că și precedenta?
Acum te poți face cunoscut. Bagă repede un mesaj filmat cu telefonul cum că o să faci și o să dregi când o să întâlnești un violator pe bune și te-ai scos….o să fi viral.

Acum lăsând gluma. Vrei schimbare? Fă ceva!

Și când spun “Fă ceva” nu mă refer la like/share/comentarii cu cât mai multe înjurături. Mă refer la faptul că data viitoare când vei sesiza că un handralău dă într-o femeie să te bagi să îl oprești.

Singurii oameni care din punctul meu de vedere au voie să se excite pe marginea acestui subiect sunt părinții de copii mici (deoarece sunt mai sensibili), bărbații care au mai trimis la plimbare la viața lor câte un bătăuș din cei menționați mai sus, artiștii care pot influența lucruri și oameni, bloggeri care au mai mult de 5 oameni care îi urmăresc, sau/și cei care la un anumit moment au interacționat cu o victimă.

Până când nu o să văd un puhoi de “bărbați adevărați” marșând până la Vaslui să rupă capul cuiva, toți restul care urlați de zor de câteva zile încoace nu rămâneți decât niște papagali dornici de atenție și cam atât. Un singur băiat merită atenția la care râvniți cu toții și acela este acel tip cu plete și barbă care îi condamnă pe băieții ăștia 7 la număr într-un video înainte că toată nebunia asta să înceapă. Băiatul merită aplauze.

PS: Până şi eu am capitalizat de pe urma violului…prin acest articol.