Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cum sa arati bine in orice ocazie?

Fiecare dintre noi ne dorim sa aratam cat mai bine si sa atragem cat mai multe priviri sau complimente. O aparitie reusita nu este reprezentata doar de o tinuta asortata, ci mai ales de o tinuta care se imbina perfect cu stilul si personalitatea ta.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa te asiguri ca nu vei avea o aparitie nici prea exagerata, dar nici prea neglijenta pentru orice ocazie.

Acorda atentie modului in care iti vei aranja parul:

Modul in care iti aranjezi parul poate reprezenta un factor important in crearea unui aspect specific. Daca alegi o coafura gresita, aceasta iti poate ruina cu ușurinta intregul aspect. Stilul pe care il alegi ar trebui sa fie in functie de ocazie. Spre exemplu, pentru evenimentele speciale, cum ar fi nunti sau petreceri de lux, ar fi recomandat sa alegi o coafura sofisticata. In cazul in care evenimentul este formal sau are legatura cu locul de munca, atunci este important sa alegi o coafura eleganta. Pentru evenimentele ocazionale, cum ar fi petreceri cu prietenii sau o zi la plaja, poti merge cu părul dezordonat sau poti alege o coafura mai lejera.

Alege accesoriile potrivite tinutei tale:

Este important sa nu exagerezi in alegerea accesoriilor.
Unii aleg ca accesorii, lucruri personalizate, cum ar fi bratari personalizate. Ele iti pot oferi un aspect elegant si casual.
Insa prea multe accesorii, iti pot ruina cu usurinta tinuta. Alege accesoriile care se potrivesc in functie de ocazie. Pentru evenimente formale, cum ar fi nunti, este important sa alegi mai putine accesorii care sa ofere un plus de eleganta. Accesoriile trebuie sa-ti complimenteze intotdeauna tinuta.

Intotdeauna tine cont de vreme:

Atunci cand iti alegi tinuta ar fi indicat sa tii cont si de vreme. In functie de acest aspect poti sa-ti alegi o tinuta confortabila. Spre exemplu, daca ai o iesire intr-o zi ploioasa, este important sa nu porti alb. Albul nu merge bine cu o zi ploioasa si alege un material impermeabil sau care se usuca repede. Incaltamintea ar trebui sa fie, de asemenea, adecvata conditiilor meteo, pentru a-ti oferi un plus de confort.
Daca vei alege o tinuta in concordanta cu conditiile meteo, atunci vei arata bine indiferent de vreme.

Important este sa te simti bine si sa ai incredere in tine!