Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Află de aici cine este Chriss de la JustUs, sau mai bine spus Chriss de la exJustUs.

L-am cunoscut pe Chriss când avea doar 16 ani. Făcea parte dintr-o trupă de “rap” care se numea JustUs – Simbolic pentru niște puști de 16 ani să se numească “Doar noi”.
Am colaborat împreună pentru câteva proiecte de studio pe care le aveam la acea vreme, și îmi aduc aminte că într-una dintre pauzele de studio am aflat cu stupoare că Andrei (căci acesta este numele lui adevărat) suferă de arahnofobie: frica de păianjeni. A sărit ca ars când a văzut unul. Ne-am amuzat copios cu toții de reacția lui.

Îmi aduc aminte cu mare plăcere de începuturile lui muzicale, și din respect pentru amintirile lui nu îi voi menționa pe ceilalți membri ai trupei de atunci. Un lucru însă îl diferențiază pe Chriss de ceilalți (din trupă): El NU s-a oprit niciodată din făcut muzică.
Indiferent de cât de ostil ar fi mediul sau de ce piedici ar întâlni, el pur și simplu nu se oprește, iar acest fapt îl face în ochii mei un învingător.
Este conștient că (probabil) nu va primi niciodată recunoștința pe care o merită pentru munca lui artistică, însă tot la fel de conștient este că pentru fanii lui el este acel “ceva” de care ei au nevoie.

Andrei Cristian sau Chriss de la JustUs?

Țin minte că i-am pus această întrebare acum câțiva ani. Începuse ca viața lui de “om mare” să fie mai importantă decât cariera muzicală. La fel de bine țin minte și răspunsul lui:
“Andrei Cristian și Chriss de la JustUs sunt una și aceeași persoană, însă această persoană are un nume diferit în funcție de cel pe care îl întrebi.” În traducere el spunea că este fix același om atât pentru cei apropiați lui cât și pentru fanii lui, însă pentru aceștia din urmă va rămâne cunoscut ca fiind Chriss și nu Andrei.
L-am cunoscut pe Chriss (pentru că sub nici o formă nu îi pot spune Andrei) în multe ipostaze. Este un adevărat lider, știe cum să conducă oameni, Este un tip extrem de proactiv care știe că de atitudinea lui depinde succesul pe care îl are sau nu. Este suficient de matur încât să recunosca că nu deține adevărul absolut și știe să pună întrebări, însă cea mai “frumoasă” calitate a lui este aceea că își iubește fanii.
O da! Îi iubește pe acești oameni pe care nu îi cunoaște personal mai mult decât orice altceva pe lume.
Pentru ei, el este extrem de activ pe pagina lui de FaceBook. Toată ziua pune poze cu el, face glume, îi anunță când merge sau vine de la sală, și cel mai important aspect: vobește cu ei!
Relația lui cu acești oameni este deosebită, iar maniera în care reușește să se conecteze cu acești oameni ar trebui să fie material de studiu pentru “vedetele” de pe la noi.

Aș putea să scriu despre Chriss încă două zile și nu m-aș opri, însă pentru el muzica lui vorbește cel mai bine.
Mai jos ai ultima lui piesă plus o piesă care mie îmi este foarte aproape de suflet. Ți-aș fi recunoscător dacă te-ai abona la canalul lui de Youtube și la pagina lui de FaceBook.

Mesaj pentru Chriss: Nu te opri din ceea ce faci!

 

Preferata mea:

 

 Citește și: Recenzie Grasu XXL – Drumul spre succes