Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Cum era cu grasele?

S-a inflamat “Bloggosfera” pe un subiect nițel tabu. Un pubertar care scrie ca să aibă de unde să lingă un leu dintr-o reclamă a scris pe înțelesul graselor că e nasol dacă grăsimea ta este mai multă decât cantitatea acceptată de domnia sa. După pubertarul ăsta s-a găsit o altă țață să înjure ca la ușa cortului că de ce e pubertar ăsta primu’ de a dat-o în nasoale cu grasele. Țin să le aduc aminte amândorura că sunt ambii niște anonimi (fix ca mine) ale căror “păreri” sunt cel puțin penibile, fără greutate și gratuite pentru că nimănui nu-i păsa. Mai mult, exprimarea plină ochi de organe genitale și alte cărnuri face cinste când tragi să faci și tu puțin trafic pă site…zic. Atâta poți, atâta ești.

Bun, acum mă adresez graselor și îmi cer scuze dacă nu voi folosi cărnuri în limbajul de mai jos:

Graselor, grăsuțelor, dolofanelor…e ok că sunteți așa, însă e ok până la un punct. Nu are nimeni nimic cu grăsimea voastră sau cu felul în care vă simțiți vis-a-vis de ea. Nu interesează pe absolut nimeni dacă e cu glandă, cu lipsă de sport sau cu lipsă de orice altceva…e fix în ograda voastră. Singurul lucru care deranjează (grav) este umplerea colantilor cu slănini sau umplerea tricourilor mulate cu șunci. Pur și simplu arată dubios.
Faptul că unele dintre voi habar nu aveți cum să vă îmbrăcați nu vă face mai puțin idioate decât slăbii ăia care își iau haine cu zece numere mai mari ca și ei. Sunteți toți în aceeași grămadă de idioți.
În rest, orice oligofren care are păreri despre grăsimile voastre și le mai și exprimă într-o manieră sau alta, nu rămâne altceva decât un redus care caută atenție și cam atât.

Mândria umană stă în alte atribute și nu poate să fie măsurată în numărul de calorii digerate.

Așa că graselor, când vă mai agitați că v-a spus unu’ care caută atenție că sunteți grase sau când vă agitați că o pițipoancă (cică) vă ia apărarea pentru că a spus pubertarul anterior că sunteți grase, nu faceți altceva decât să alimentați retardismul pubertarului și a pitipoancei. Punct. Pentru asta sunteți nașpa.
Pentru noi restul sunteți super eroine…graselor. :)