Câștigă minim 5000/lună ca model de videochat DiscretStudio

Noutăți | 2022-07-29 15:46:33

Te preocupă aspectul fizic și îți place să fii în centrul atenției?

Ce ar fi să faci din asta o carieră? Una de succes chiar. Da, ai ghicit. Poți deveni un model de videochat de succes, care să lucreze complet legal și să aibă venituri impresionante.  

În ultima vreme, în special după intensificarea stării de urgență care ne-a forțat să rămânem izolați în locuințe, cererea pentru modelele de videochat a cunoscut o imensă creștere, această meserie ajungând extrem de populară în România.

Drept urmare al cererii ridicate de modele, studiourile de videochat renumite, precum DiscretStudio, au început să recruteze modele, oferindu-le multiple beneficii.

De ce să fii model de videochat la DiscretStudio?

DiscretStudio este un important studio de videochat din România, ce și-a propus să investească într-un număr limitat de modele, astfel încât echipa formată să se bazeze pe prietenie și să devină ca o familie. Pentru ca familia să rămână tot timpul unită, DiscretStudio oferă o mulțime de beneficii tinerelor care aleg să îi calce pragul:

  • Bonus de angajare: $1000
  • Bonus de recomandare: $500
  • Comision progresiv între 50 - 75%
  • Salariu minim garantat: 5000 lei
  • Cazare pentru modelele din provincie

Care sunt beneficiile unui model de videochat?

  1. Stabilitatea financiară

Viață exclusivistă, vacanțe de lux, mașini scumpe și haine cât încape. Sună bine, nu? Beneficiile materiale sunt extrem de importante în societatea noastră. De altfel, să știi că nu trebuie să mai depinzi de părinți sau de partenerul tău este, cu siguranță, cel frumos sentiment de realizare profesională pe care îl poți avea ca model de videochat.

  1. Program de lucru flexibil

Uită de programul rigid de muncă de 8h/zi, de trezitul la ore fixe și de schimburile obositoare. Tinerele care aleg să practice meseria de videochat se bucură de un loc de muncă cu program flexibil stabilit în funcție de stilul lor de viață. De exemplu, dacă ești studentă, poți să-ți alegi programul de lucru astfel încât să nu se intersecteze cu orele tale de curs.

  1. Stimă de sine crescută

Acest job îți oferă oportunitatea de a interacționa digital cu o mulțime de persoane, iar tu vei fi în lumina reflectoarelor. În acest fel, încrederea ta în tine va crește considerabil, dobândind abilități noi în arta comunicării, ceea ce îți va oferi oportunități și pe viitor.

Ce mai aștepți? Aplică acum pentru un interviu la DiscretStudio și află dacă acest stil de viață ți se potrivește.

 

Vremea

Azi

Ashburn

9°C
sunny
85
2.06
1016
Mâine
12°C
17°C
Sâmbătă
7°C
16°C
Duminică
5°C
9°C
Luni
6°C
10°C

Curs Valutar

EUR EUR
4.92 RON
USD USD
4.11 RON
GBP GBP
5.66 RON
CHF CHF
4.47 RON
XAU XAU
233.83 RON
AED AED
1.12 RON
AUD AUD
3.19 RON
BGN BGN
2.52 RON
BRL BRL
0.73 RON
CAD CAD
3.29 RON
CNY CNY
0.63 RON
CZK CZK
0.19 RON
comentarii facebook